V Plzni pojede ve žlutém dresu Martin Boubal

GIANT LIGA PLZEŇ 2019 – Šestý závod 18. ročníku seriálu Giant Liga 2019 pokračuje po Táboře opět ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ.

Cílená propagace v Plzni

Martin Boubal, který si připsal další vítězství v areálu Komora v Táboře a následně vyhrál etapový závod na Jihu Čech RBB tour se představí v Plzni v roli lídra seriálu.

Start v Plzni potvrdil i Martin Hebík, stájový kolega Martina Boubala oba (CK Příbram Fany Gastro).

Proti Boubalovi vysílá tým Sparty dobře rozjetého závodníka Petra Fialu, kterému by měl tentokrát pomáhat Jan Ryba.

Pořadatelé očekávají start i jezdců TJ KOVO Praha v čele s Richard Habermannem. Stejně jako Habermann by do celkových výsledků chtěl promluvit i Oldřich Novotný (CT Weber), který musel v Milovicích kvůli defektu vzdát a přišel tak o řádnou porci dvojnásobných bodů.
 
"Zveme Vás na souboje jednotlivců a týmů, které startují opět ve středu v Plzni na Rapidu. V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.," říká organizátor Jan Kotal. 

Ve středu 22. května od 17:30 hod tak pokračuje 6. díl GIANT LIGY 2019, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií IL Sano Cup bude již od 16:40 hod.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka