V Plzni se uskuteční Taneční camp seniorů

Mezigenerační a dobrovolnické centrum TOTEM, z.s. zve plzeňskou veřejnost na Společenský taneční večer, pořádaný v rámci historicky prvního Tanečního campu seniorů Plzeň 2018 aneb „Tanec je záležitost srdce ne věku“ Společenský večer se uskuteční 16. 7. 2018 v 19:00 hodin v sále Sokolovna Bolevec a vstup na něj je pro všechny volný.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Taneční camp seniorů Plzeň 2018 je historicky první pětidenní setkání zacílené na radost z tance, vzdělávání a vzájemné poznávání seniorů z celé ČR a našich nejbližších přeshraničních sousedů. Připravili jsme 20 workshopů různorodých tanečních stylů vedené profesionálními lektory, protože senioři milují tanec ve všech podobách. V TOTEMu se tančí od klasických společenských tanců i tance břišní, latinsko americké nebo spontánní meditační. Senioři v různých místech často tančí i country a různé jiné tance, některé pak jsou i s příběhem.  V každém věku je důležité posilování fyzické kondice a tanec může kompenzovat případně doplňovat klasické sportovní disciplíny.“ říká Vlasta Faiferlíková, ředitelka TOTEM, z.s.  

Setkání je připravené pro 80 aktivních tanečníků a další účastníky - dobrovolníky, koordinátory, vedoucí klubů apod. Součástí setkání bude i další program zaměřený na představení města Plzeň s jeho různými tématy místopisnými, historickými i tématy z našeho občanského života. Nabídneme i možnost vyzkoušet si další aktivity, které TOTEM, z.s. připravuje pro plzeňské seniory.

„Taneční camp nabízí možnost prezentace vlastních vystoupení a natrénovaných vystoupení aktivních tanečníků v rámci akce jednak formou Společenského večera s mottem Tanec je záležitostí srdce ne věku, což je gala přehlídka jednotlivých tanečních skupin, které se setkání zúčastní. Tato akce bude otevřená plzeňské veřejnosti s volným vstupem. Dalším, pro nás všechny novým zážitkem bude nastudování společné choreografie, která bude prezentována formou „Netradičního mezigeneračního flasch mobu“ v plzeňské Mlýnské strouze ve spolupráci s Festivalem na ulici.“ říká Veronika Máslová, koordinátorka akce Taneční camp seniorů Plzeň 2018.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 12.07.2018 14:10



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka