V pondělí startuje výluka z Přeštic do Klatov, další následuje od úterka na trati Plzeň - Žatec

V pondělí 2. května v 7:30 začne výluka v úseku Přeštice - Klatovy na trati Plzeň – Železná Ruda-Alžbětín, výluka potrvá do čtvrtka 12. května do 14 hodin.

Jarní servisní akce AUTO CB

Za všechny vlaky pojede náhradní autobusovou dopravou v úseku Přeštice - Klatovy a opačně.

•za některé osobní vlaky pojedou dva spoje náhradní dopravy, jeden obsluhující všechny zastávky dle pravidelného zastavení vlaku

•druhý spoj nebude zajíždět na  zastávky Červené Poříčí, Dehtín a Točník

V úterý 3. května začne výluka v úseku na trati Plzeň –Žatec, výluka potrvá do úterý 10. května.

•za rychlíky pojede náhradní autobusová doprava v úseku  Plzeň – Most podle výlukového jízdního řádu po následujících trasách: 
•spoj R pojede ze stanice Plzeň přes stanice Kaznějov, Plasy, Žatec, Chomutov město, Jirkov do Mostu a opačně, zastavuje pouze ve stanicích Kaznějov, Plasy, Jesenice, Žatec, Chomutov město, Jirkov zastávka a Most,
•Z důvodu silniční uzavírky křižovatky silnic I/6 a I/27 pojedou spoje R v úseku Jesenice úseku – Žatec objížďkou, proto za tímto  úsekem očekávejte zpoždění spojů 10 až 15 minut oproti časům, uvedeným v jízdním řádu.
•spoj Z pojede ze stanice Plzeň do Mostu a zpět, zastavuje ve všech pravidelných zastávkách rychlíku, do stanice Most přijíždí v pozdější časové poloze oproti vlaku, naopak odjíždí dle výlukového jízdního řádu dříve, než je pravidelný odjezd vlaku. 
•za osobní vlaky pojede náhradní autobusová doprava v úseku Plzeň hl.n. - Žihle podle výlukového jízdního řádu. 

Informace k výlukám jsou k dispozici na www.cd.cz a také  ve všech  dotčených stanicích a zastávkách. Informace poskytnou operátoři Kontaktního centra ČD 840 112 113.
 


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 01.05.2016 17:06



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka