V Prazdroji ve čtvrtek zazpívá bluesová královna Juwana Jenkins

Narodila se ve Spojených státech, procestovala Evropu i Asii a v Praze se před patnácti lety usadila poté, co z Jižní Koreje přijela Transsibiřskou magistrálou. Její hlas přirovnávají k Arethě Franklin.

Jarní servisní akce AUTO CB

 To je Juwana Jenkins, bluesová královna z Vinohrad, jak je titulována, která se nyní představí v Plzeňském Prazdroji.

Živelný projev divoké zpěvačky ovládne ve čtvrtek 23. února v 19 hodin koncertní sál kulturního centra Secese. V rámci festivalu Zima v Prazdroji tu vystoupí Juwana Jenkins za doprovodu Mojo Bandu. Návštěvníci koncertu se mohou těšit nejen na původní skladby kapely, ale také na výběr převzatého repertoáru od těch nejlepších legend bluesu, jako je Aretha Franklin.

„Juwana Jenkins a Mojo Band ztělesňuje tradiční blues v živočišném podání. Po jejich koncertu se v březnu můžeme těšit na Ivu Kubelkovou, která zazpívá světové swingové a jazzové hity,“ láká na zbytek festivalu Rudolf Šlehofer, manažer rozvoje cestovního ruchu a péče o historické dědictví Plzeňského Prazdroje. 

Zájemci si kromě standartního lístku mohou zakoupit také VIP vstupenku, která zahrnuje občerstvení včetně produktů Plzeňského Prazdroje. Celková kapacita sálu v centru Secese je 72 osob. Bluesoví fanoušci seženou vstupenky na stránkách www.plzenskavstupenka.cz.

Program Zimy v Prazdroji

9. 3. Iva Kubelková & Jjimband

jazz, swing

Kapela Jjimband představuje jazzové a swingové hity v čele s modelkou Ivou Kubelkovou.

23. 3. Frank Sinatra Revival

jazz, swing  Stylové a osobité podání těch největších hitů jedné z nejznámějších osobností světové hudby.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka