V Sušici o sebe auta škrtla zrcátky. Neviděli jste řidiče, který ujel?

Klatovští dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče.

Cílená propagace v Plzni

K dopravní nehodě došlo v pondělí 11. září 2017 v 15:53 na silnici II. třídy č. 169 v obci Sušice na mostě č. 169-017 ve směru od ulice Nábřeží Karla Houry k ulici Nábřeží Jana Seitze. Dosud neznámý řidič jedoucí s nezjištěným vozidlem z nezjištěných příčin vybočil s vozidlem vlevo a zachytil o levé zpětné zrcátko v protisměru jedoucího osobního vozidla tovární značky Škoda Fabie. Při dopravní nehodě došlo k poškození tohoto zrcátka. Škoda byla vyčíslena na 4 tisíce korun. Řidič druhého vozidla na místě nehody nezastavil a ujel, aniž by poskytl zákonnou součinnost.

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Klatovech, nebo zatelefonovat na číslo 974 334 250, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 14.09.2017 06:09



4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka