V sušické nemocnici zůstane zachována akutní chirurgie i přes letní prázdniny

I během letních prázdnin zůstává ambulantní provoz na chirurgickém oddělení sušické nemocnice v režimu akutní péče. Zdravotní péče bude zajištěna v rozsahu na jaký byli pacienti zvyklí.

Cílená propagace v Plzni

Na lůžkovém oddělení budou v letních měsících probíhat drobné stavební úpravy. Pro případnou hospitalizaci tu budou k dispozici observační (pozorovací) lůžka a také lůžka na multioborovém oddělení JIP.

Ambulantní provoz na chirurgickém oddělení sušické nemocnice zůstane zachovaný i po dobu letních prázdnin. To znamená, že provoz pro pacienty zůstává v nezměněné podobě, tedy po dobu 24 hodin, každý den bude v provozu ambulantní pohotovost. „Na chirurgické ambulanci budou přes léto sloužit dva lékaři, jeden lékař bude mít službu v noci. Pacienti sem mohou přijít s jakýmkoliv zraněním a podle jeho závažnosti budou ošetřeni,“ uvedl tiskový mluvčí nemocnice Pavel Pechoušek.

V Sušici budou pro případnou hospitalizaci k dispozici observační lůžka a také lůžka na multioborovém oddělení JIP. V případě nutnosti chirurgické operace budou pacienti převezeni do Klatovské nemocnice nebo Nemocnice Strakonice. Vedení sušické nemocnice se na tom dohodlo s vedením obou nemocnic. „Na lůžkovém oddělení sušické chirurgie se musí přes léto provést nutné provozní úpravy, které jsou dlouhodobě plánovány.“ uvedl Pechoušek.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka