V uplynulém týdnu řešili strážníci výtržnosti i zadržení pohřešovaného muže

Vulgární chování vůči kolemjdoucím bylo jen jedním z případů, ke kterým vyjížděla Městská policie Plzeň.

Cílená propagace v Plzni

Vypil jsem spoustu vína a nemám se kde vymočit

Tak argumentoval strážníkům dvaačtyřicetiletý muž, který vykonával tělesnou potřebu na zeď u České národní banky. Poté odmítl s hlídkou řešit přestupek. Za jeho jednání ho proto bude řešit Komise k projednávání přestupků, kde mu hrozí pokuta až do výše 30 tisíc korun.

Pohřešovaný muž

Když ve středu večer vyjížděli strážníci městské policie do ulice Kardinála Berana, ještě netušili, že jeden z dvojice mužů, kteří na zemi popíjeli víno a rušili veřejný pořádek, je veden v evidenci Policie ČR jako osoba pohřešovaná. Dvaatřicetiletý muž následně hlídku dobrovolně následoval a byl převezen k dalším úkonům na PČR.

Vulgárně pokřikovali na kolemjdoucí a bouchali do vchodových dveří, které míjeli. 

V pátek po půlnoci vyjížděla hlídka do Havlíčkovy ulice, kde se dva muži dopouštěli výtržností a rušili noční klid. Když strážníci dorazili na místo, tak jeden z mužů právě močil na dveře jednoho z domů. Vzápětí začal být na hlídku vulgární, poté napřáhl ruce s úmyslem udeřit jednoho ze strážníků. Vzhledem k tomu, že šestadvacetiletý muž neuposlechl výzvy, byl nadále agresivní, skončil v želízkách. Jeho sedmadvacetiletý kamarád na hlídku stále pokřikoval vulgarismy a snažil se vměšovat do zákroku. Nakonec hlídce řekl „S kamarádem jsme si vyšli zapít potomka a jsme veselí, ale u nás se to tak může, tak nás nechte být“. Oba muži nadýchali bezmála 2 promile, a jelikož budili veřejné pohoršení a jevili známky značné opilosti, byli převezeni na záchytnou stanici. Po vystřízlivění se budou zpovídat za své přestupkové jednání.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka