Václav Pilař přestupuje do Sigmy Olomouc

Záložník Václav Pilař, který jarní část sezony strávil na hostování v Liberci, opouští definitivně plzeňskou Viktorii a přestupuje do Sigmy Olomouc.

Cílená propagace v Plzni

V červenomodrém dresu získal tři mistrovské tituly, zahrál si prestižní Ligu mistrů.

Václav Pilař poprvé oblékl dres plzeňské Viktorie v roce 2011, kdy přišel z Hradce Králové. Velmi brzy se stal oblíbencem fanoušků. Jeho rychlé nohy výrazně přispěly v sezoně 2011/2012 k historicky prvnímu postupu do nejprestižnější evropské klubové soutěže – UEFA Champions League, kde se Viktoria utkala s Barcelonou či AC Milán.

Jeho výkony neunikly pozorovatelům zahraničních klubů, a tak se záložník stěhoval do německé Bundesligy, v níž nosil dresy Wolfsburgu a Freiburgu. Po vleklých potížích se zraněným kolenem se vrátil a znovu oblékl červenomodrý dres. Právě zdravotní problémy mu však často komplikovaly častější pobyt na zeleném trávníku. I přesto měl „Pilka“ podíl na zisku mistrovských titulů!

V sezoně 2017/2018 zasáhl Václav Pilař do 4 ligových zápasů, vstřelil jednu branku. Jarní část soutěže strávil na hostování ve Slovanu Liberec a nyní přestupuje do dresu olomoucké Sigmy. Přestupovou částku se oba kluby rozhodly nezveřejňovat.

„Vaškovi bych chtěl touto cestou poděkovat za vše, co pro Viktorii odvedl. Byl velmi oblíbený u fanoušků i v kabině a patří bezesporu mezi významné postavy novodobé historie klubu. Nyní mu přeji hodně úspěchů v novém působišti a samozřejmě, aby se mu především vyhýbaly zdravotní potíže, což je základním předpokladem u každého fotbalisty,“ říká na jeho adresu generální manažer klubu Adolf Šádek.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka