Valentýnská páteční tančírna zve na electroswingové hvězdy Mydy Rabycad

Po úspěšném silvestrovském večírku se v pátek 17. února se v Kulturním domě Peklo odehraje další ze série oblíbených electroswingových tančíren.

Jarní servisní akce AUTO CB

Tentokrát s koncertní show populární kapely Mydy Rabycad. 

Tato mladá česká hudební skupina hraje fúzi electroswingu a dalších stylů elektronické hudby, kterou sama nazývá glamtronic. Zpěvačka Žofie Dařbujánová není pro Plzeňany neznámou – jako herečka a studentka Mezinárodní konzervatoře Praha (obor rockopera-zpěv) působí aktivně také v Divadle J. K. Tyla v Plzni. Diváci ji mohli vidět například jako Divou Báru nebo tanečnici v muzikále Kdyby 1000 klarinetů. 

Mydy Rabycad jsou v současnosti jednou z nejviditelnějších českých kapel vystupujících v zahraničí, kde odehrají až třetinu svých koncertů. Jako teprve druzí vystoupili v celé historii na festivalu Glastonbury v Anglii. Mimo to se představili také v Maďarsku, Německu, slovenském Pohoda festivalu a dalších festivalech evropského významu ve Francii, Dánsku, Nizozemí, Polsku, Rakousku či Švýcarsku.

Kromě této koncertní lahůdky budou tanečníky na parket plzeňského Pekla lákat stálice pražské electroswingové scény DJ MACKIE MESSER a DJ JAMES WING. Nebude chybět taneční minilekce charlestonu ani welcome drink pro první hosty gratis. Dobový dress code není podmínkou, ale swingová móda, švihácké uniformy, nedbalá elegance nebo stylové společenské šaty se cení!

Vstupenky jsou již v předprodeji na portálech GoOut a Plzeňská vstupenka. Více na www.electroswingplzen.cz  

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka