Vandal v Bělé poničil schránku, zastávku, odpadkový koš i značky

Škoda byla vyčíslena na sedm tisíc korun. Policisté po totožnosti neznámého pachatele ze silvestrovské noci intenzivně pátrají.

Jarní servisní akce AUTO CB

Policisté Obvodního oddělení Poběžovice dne 1. ledna 2017 přijali oznámení, na jehož základě zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Dosud neznámý pachatel řádil během silvestrovské noci v obci Bělá nad Radbuzou. V blíže nezjištěné době od 00:15 hodin do 08:00 hodin prvního dne roku 2017 poškodil poštovní schránku umístěnou na budově městského úřadu.

Poté poničil autobusovou zastávku, rozbil na ní sklolaminátové desky. Chladným ho nenechal ani opodál stojící odpadkový koš. Vyndal ho ze stojanu a vysypal z něj odpadky, koš pak odhodil za zastávkou. Další odpadkový koš hodil do řeky Radbuzy. Neznámý „vtipálek“ navíc otočil dvě dodatkové tabulky na dopravní značce upravující přednost v jízdě. Na kruhovém objezdu pak vylomil dopravní značky Obytná zóna a Kruhový objezd s určující předností v jízdě. Celková škoda na poškozených věcech byla vyčíslena na 7 tisíc korun. Policisté provedli ohledání místa činu, kdy zajistili kriminalistické stopy, a šetření v okolí. Po pachateli intenzivně pátrají, hrozí mu trest odnětí svobody až na jeden rok nebo peněžitý trest.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka