Vánoce, Vánoce přicházejí… ve čtvrtek k NC Area Bory

Zábavná show pro celou rodinu nazvaná Tradiční české Vánoce se bude konat ve čtvrtek 15. prosince od 16 h na parkovišti před Nákupním centrem Area Bory. Veselé odpoledne s čertíky, andílky, cimbálovou muzikou a spoustou dárků si užijí malí i velcí návštěvníci zcela zdarma.

Cílená propagace v Plzni

Nákupní centrum Area Bory po celý rok nabízí svým návštěvníkům řadu kulturních a společenských akcí – před centrem se se zajíčkem a dalšími kamarády slavily Velikonoce, dvakrát bylo tento rok pro seniory připraveno vystoupení dechovek, velcí i malí kluci ocenily závody RC modelů, jejichž ovládání si mohli vyzkoušet „na vlastní kůži“.

Poslední akcí letošního roku jsou Tradiční české Vánoce. Akce, která se bude konat ve čtvrtek 15. prosince od 16 h na parkovišti před NC Area Bory slibuje malým i velkým návštěvníkům spoustu vánoční muziky, dárků a soutěží – to vše z multimediálního trucku, na kterém se představí i řada vánočních maskotů. 

Ponocný Třebek, čertovská rodinka v čele s čertíkem Bertíkem, andělský pěvecký sbor, sněhulák Kulička, králíček, oslík, jelen a cimbálová muzika Studánka budou bavit děti, které si najdou čas a dorazí na dvouhodinové zábavné představení. Navíc pro ně mají připravenou celou řadu sladkých cen, které se vztahují nejen k Vánocům, ale i k svátku sv. Mikuláše.

Tradiční české Vánoce, 15. 12. 2016, 16 h – parkoviště před NC Area Bory


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka