Vánoční setkání viktoriánské rodiny: Už v úterý a se zabijačkou

V úterý 19. prosince od 17:30 oslavíme v Doosan Areně společně Vánoce. Přijdou oblíbení hráči, speciálním hostem večera bude Marek Ztracený a nebude chybět ani viktoriánský ježíšek.

Cílená propagace v Plzni

Vstup je samozřejmě zdarma. A pro fanoušky je připraveno další překvapení – od 16:00 do 17:30 proběhne zabijačka!

V prostorách za severní tribunou tak budou připraveny oblíbené vepřové pochoutky jako tlačenka, jitrnice, jelítka, zabijačková polévka... To vše za symbolickou cenu. Výtěžek z této akce půjde na dobročinné účely. Zabijačka bude předcházet hlavnímu programu vánočního setkání.


Zabijačka začne v 16:00, o půl hodiny později se otevřou i vstupy na stadion. Pro každého fanouška bude připraven nápoj zdarma. Viktoriánské vánoční setkání pak bude oficiálně zahájeno v 17:30. V Doosan Areně poprvé ve své kariéře vystoupí Marek Ztracený, dorazí trojice hráčů Viktorie Plzeň, chybět nebude ani dětský pěvecký sbor Sluníčka, soutěž pro fanoušky a na závěr speciální červenomodrá světelná show.


Na dobročinné účely se bude moci přispívat po celou dobu akce. Pokud se na akci chystáte, můžete s sebou vzít i něco dobrého pro zvířátka z plzeňské ZOO či dárek pro děti z fakultní nemocnice. Na stadionu totiž budou připraveny dva stromečky, pod které se budou moci tyto dárky pokládat. My je poté druhý den předáme do správných rukou.


Malí pacienti z FN Plzeň uvítají knížky, pohádky na DVD, stolní hry, lego, duplo, chrastítka, leporela, puzzle, pastelky, fixy, omalovánky nebo míče. Těm větším přijdou jistě vhod například sluchátka, přenosné flash karty nebo jiná drobná elektronika. Zoologická zahrada Plzeň bude vděčná zejména za jakoukoliv zeleninu a ovoce (jablíčka, mrkev, banány) a také jakékoliv ořechy pro opice, papoušky, kopytníky a další býložravce.


Připraven bude také speciální dárek – dřevěná vánoční ozdoba na stromeček. Pokud se vám bude líbit, můžete vhodit do kasičky u hostesky dobrovolný finanční dar a společně pomoci čtrnáctiletému Ondrovi splnit jeho sen.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka