Ve vyhořelé ubytovně našli vyšetřovatelé mrtvé tělo

Případem se začali zabývat krajští kriminalisté, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu obecné ohrožení z nedbalosti.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zadržený muž (ve věku 71 let) je nyní v policejní cele a ve věci probíhají další úkony trestního řízení. "Na místě činu bylo v úterý nalezeno torzo lidského těla, jehož totožnost ověřujeme," říká policejní mluvčí Pavla Burešová.

Policisté obdrželi v úterý před osmou hodinou ráno oznámení o požáru ubytovny v Plzni v Borské ulici. Na místo vyjely okamžitě všechny složky Integrovaného záchranného systému a provedla se evakuace osob. Zraněné osoby (11) převezli záchranáři do nemocnice na ošetření.  Policisté uzavřeli oboustranně ulici Borskou, aby mohl být zajištěn plynulý průjezd vozidel IZS a na křižovatkách řídili dopravu.  Na místě byl i vrtulník Policie České republiky s termovizí.

Policisté zjišťovali totožnost a počet evakuovaných, přistavili i evakuační autobus. Policisté shromažďovali i osoby, které byly v práci a nyní se vracely na ubytovnu. Informovali je o případu a náhradním ubytování, které zajistil Magistrát města Plzeň.  Na místě byly všechny dostupné síly a prostředky.

foto: pčr

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 12.09.2018 11:57



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka