Viktoria hlásí první posilu: přichází Diego Živulič

Pouhý den po skončení ligové sezony hlásí plzeňská Viktoria první letní posilu. Ze Zlína přichází pětadvacetiletý záložník Diego Živulič, jenž v neděli v Doosan Areně podepsal kontrakt na tři roky.

Cílená propagace v Plzni

 „Moc si vážím toho, že dostávám tuto šanci a na angažmá ve Viktorce se těším,“ řekl chorvatský fotbalista.
Rodák z chorvatské Rijeky se v neděli dopoledne poprvé prošel po zeleném trávníku Doosan Areny a oblékl červenomodrý dres s devětadvacítkou na zádech. „Je to pro mě důležitý krok, velmi pozitivní. Viktoria je velmi známý český klub, který pravidelně bojuje o titul, a navíc hraje evropské poháry. Jakmile jsem se o zájmu dozvěděl, byl jsem překvapený a ihned jsem věděl, že je to obrovská motivace,“ uvedl Diego Živulič.

V kabině Viktorie narazí na dva spoluhráče, s nimiž se velmi dobře zná z angažmá ve Zlíně. „Tomášů Poznara i Hájka jsem se samozřejmě ptal, jak to tady funguje. Všechno chválili, měl jsem samé pozitivní zprávy,“ řekl slušnou češtinou, na které během tříletého angažmá v Česku hodně pracoval. „Věděl jsem, že se musím naučit jazyk, pokud se tady chci prosadit. A pořád cítím, že je co zlepšovat, třeba přízvuk,“ smál se hráč, jen se domluví i italsky, anglicky a samozřejmě chorvatsky.

Za dva týdny se Živulič bude hlásit trenérovi Pavlu Vrbovi na startu letní přípravy. A jak by se představil plzeňským fanouškům? „Jsem středopolař, mojí silnou stránkou je síla a dobrá technická vybavenost. Věřím, že Viktorce pomohu,“ uzavřel.

„Od Diega si slibujeme posílení středové řady. Jde o velmi kvalitního fotbalistu a jsme rádi, že jej u nás můžeme přivítat. Přeji mu, ať se mu ve Viktorii líbí a daří,“ uvedl generální manažer klubu Adolf Šádek.

foto: fcv 

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka