Viktoria na soustředění remizovala s třetiligovým Wiesbadenem

V prvním přípravném duelu na soustředění ve španělském letovisku Oliva Nova remizovala Viktoria s Wehen Wiesbaden 2:2. Trefili se Michael Krmenčík a Jan Suchan.

Jarní servisní akce AUTO CB

Vstup do utkání s německým soupeřem nevyšel viktoriánům úplně podle představ. Wehen Wiesbaden se ve 20. minutě dostal do vedení zásluhou Andricha Schäfflera, který vybojoval míč a trefil se přesně z pěti metrů. Ze strany plzeňské Viktorie se objevily dvě slušné možnosti – čerstvá posila Tomáš Hájek však ve slušné pozici mířil hlavou na branku, samostatný únik Jana Kopice rovněž brankou neskončil. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:1.

Do druhé půle vyslal trenér Roman Pivarník až na jednu výjimku stejně jako v předchozích přípravných zápasech zcela čerstvou jedenáctku. Krátce po změně stran se na pravé straně prosadil Milan Petržela a po jeho centru se z malého vápna trefil přesně Michael Krmenčík – 1:1.

Druhá viktoriánská trefa přišla v 78. minutě. Tomáš Poznar vybojoval míč pro Jana Suchana, který se přel do míče a poslal jej opravdu nádherně do sítě z velké dálky. Vedení vydrželo pouhé tři minuty, než se z dvaceti metrů trefil přesně do šibenice Muiomo.

První přípravný duel v rámci španělského soustředění tedy skončil nerozhodně 2:2.

Plzeň: I. poločas: Bolek - Matějů, Hejda, Hájek, Janža - Kopic, Hromada, Hrošovský, Zeman - Bakoš Ďuriš II. poločas: Kozáčik - Řezník, Hejda, Hubník, Limberský - Petržela, Hlavatý, Suchan, Kovařík - Poznar, Krmenčík

Branky: 55. Krmenčík, 78. Suchan - 20. Schäffler, 81. Muiomo

foto: fcv


Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka