Viktoria na závěr soustředění porazila Číňany

Viktoriáni si poradili s čínským Yanbianem Funde tím nejtěsnějším možným rozdílem. O jedinou branku se ve 49. minutě postaral Janža, jehož centr byl protihráčem sražen do vlastní brány.

Cílená propagace v Plzni

Od úvodu utkání se viktoriáni prezentovali lepším dojmem a svého soupeře přehrávali. Nad čínským týmem působili jistěji a fotbalověji, první větší šanci si ale vytvořil právě Yanbian, když v 15. minutě zachyboval Matúš Kozáčik a soupeř pelášil sám na prázdnou bránu, nicméně tu nepochopitelně přestřelil.

Dvě dobré příležitosti si v úvodním dějství vypracoval Tomáš Poznar, nejprve střílel přímo do gólmana a poté hlavičkoval nad branku. V pěkné šanci mířil mimo tři tyče mladík Michal Hlavatý, načež po centru v nadějné situaci promáchl Marek Bakoš. Blízko branky byl také Jakub Hromada, jeho střela z dálky ale skončila v náruči gólmana Yanbianu.

Do druhé půle vyslal trenér Roman Pivarník zcela obměněnou sestavu, v plzeňském dresu se tak představila i nejnovější posila Andreas Ivanschitz. A byli to znovu Plzeňané, kteří na hřišti kralovali. Ve 49. minutě se tak zaslouženě ujali vedení – Erik Janža se snažil odcentrovat do vápna a jeden z hráčů soupeře si srazil balon přesně do růžku vlastní branky.

Červenomodří měli hru pod kontrolou a zaměřovali se především na držení míče. I přesto vzniklo pár ztrát balonu, které však obrana vyřešila bez větších problémů. V 64. minutě se také pěknou střelou k tyči reprezentoval Ivanschitz, nicméně gólman si s jeho pokusem poradil. Žádná větší šance již k vidění nebyla.

Viktoria tak porazila čínský Yanbian 1:0!


Příp, pondělí 23.1.2017, 15:00

Plzeň: I. poločas: Kozáčik – Matějů, Hejda, Hubník, Limberský – Petržela, Hlavatý, Hromada, Zeman – Bakoš, Poznar.
 II. poločas: Bolek – Řezník, Hájek, Hubník, Janža – Kopic, Hrošovský, Hořava, Kovařík – Ivanschitz – Krmenčík.

Branka: 49. vlastní

foto: fcv


Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka