Viktoria odlétá na první španělské soustředění

Za lepším počasím? Nejen kvůli tomu. Viktoriáni míří do Španělska na kondičně-herní soustředění za cílem kvalitně se připravit na jarní část sezony. Plzeňané stráví 10 dní v Marbelle a postupně se vedle náročných tréninků utká s trojicí kvalitních soupeřů.

Cílená propagace v Plzni

Letadlo do Málagy odletí v pondělí večer. Z Málagy se následně hráči přesunou do Marbelly, kde stráví několik dní intenzivní přípravy. Zpátky přiletí až v noci z 25. na 26. ledna. Na prvním španělském soustředění se Plzeň utká s Basilejí (17. ledna), Salzburgem (20. ledna) a Šanghajem (24. ledna).

Jedná se o velice zajímavé soupeře. Dvacetinásobný švýcarský mistr Basilej v čele s brankářem Tomášem Vaclíkem a stoperem Markem Suchým postoupila do vyřazovací fáze Ligy mistrů, kde ji čeká Manchester City. Red Bull Salzburg, který v rakouské soutěži získal 11 titulů, se pak dostal do vyřazovací fáze Evropské ligy. Za čínský Šanghaj Šen-chua pak ještě donedávna hrála taková fotbalová hvězda jako Carlos Tévez, bývalý hráč obou slavných celků z Manchesteru či Juventusu Turín s více než 70 starty v argentinské reprezentaci. Hraje tam stále například Obafemi Martins, zkušený Nigérijec, jenž prošel také řadu zahraničních angažmá. Zajímavostí je, že se například potkal s Andreasem Ivanschitzem v americkém Seattlu.

„Ze zápasů na prvním španělském soustředění klub živé vysílání zápasů připravovat nebude. Aktuálně ale zjišťujeme, jestli zápasy nebudou vysílat naši soupeři. V případě, že tomu tak bude, určitě odkaz na přenos mezi fanoušky rozšíříme,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík. „Ze soustředění ve španělské Marbelle jinak samozřejmě poskytneme kompletní servis. Fanoušci se tak mohou těšit na fotografie z tréninků, zápasové reportáže, ohlasy a vše, na co jsou zvyklí. A také něco navíc,“ dodává Hanzlík.

Na soustředění odletí kompletní kádr s výjimkou dlouhodobě zraněného Jana Baránka. Připojí se také stoper Jiří Piroch, navrátilec z hostování v Pardubicích, chybět samozřejmě nebude ani útočník Tomáš Chorý. Do tréninků s týmem se již zapojí také rehabilitující Lukáš Hejda.

Brankáři: Matúš Kozáčik, Aleš Hruška, Dominik Sváček.

Obránci: Tomáš Hájek, Milan Havel, Lukáš Hejda, Roman Hubník, David Limberský, Radim Řezník, Jiří Piroch.

Záložníci: Aleš Čermák, Tomáš Hořava, Patrik Hrošovský, Andreas Ivanschitz, Daniel Kolář, Jan Kopic, Jan Kovařík, Milan Petržela, Václav Pilař, Martin Zeman, Diego Živulič.

Útočníci: Marek Bakoš, Tomáš Chorý, Michael Krmenčík.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka