Viktoria porazila v Evropské lize Lugano 4:1, dvakrát se trefil Krmenčík

Dušičkový čtvrtek 2. listopadu se nesl ve znamení čtvrtého utkání skupinové fáze Evropské ligy, ve kterém se Plzeňané pokoušeli pomstít čtrnáct dnů starou venkovní porážku 2:3. V brance opět nastoupil Aleš Hruška, na podhrot se postavil jeho jmenovec Čermák.

Cílená propagace v Plzni

Hned ve čtvrté minutě si narazil Krmenčík míč s Čermákem a po centru do vápna si důrazný útočník našel své místo. Střelou po zemi do nekryté části branky poslal Viktorii do vedení – 1:0! Lugano přišlo s odpovědí po šestnácti minutách hry, kdy si Mariani uprostřed hřiště bránícího hráče Viktorie a umístěnou střelu pověsil přesně do růžku Hruškovy branky – 1:1. Tak takhle ne, řekl si Krmenčík a po dalších dvou minutách hry přízemní střelou z bezprostřední blízkosti vrátil Plzni náskok – 2:1! Po půlhodině hry řádně protáhl Da Costu v brance hostí Patrik Hrošovský, na druhé straně přestřelil tváří v tvář Hruškovi Mariani. Těsně před závěrečným hvizdem prvního poločasu se k míči v pokutovém území dostal Tomáš Hořava a hlavou nedal brankáři šanci. Do šaten se tak šlo za stavu 3:1!

Rychlou akcí po pravé straně se prezentovali viktoriáni začátkem druhého poločasu. Milan Petržela posunul míč v pokutovém území k rozběhnutému Řezníkovi, jenž jej poslal na branku. Tam se skvěle zorientoval Krmenčík, který patičkou našel ideálně postaveného Čermáka. Tomu už nedělalo problém uklidit míč do sítě – 4:1 pro Plzeň! V 64. minutě utkání odešel ze hřiště Michael Krmenčík, jeho místo na hrací ploše zaujal Jakub Řezníček. O devět minut později nahradil Václav Pilař Jana Kopice. Hosté se do šancí příliš nedostávali, když už, tak ale zakončovali s o to větší vervou. Jako například v 78. minutě Bottani, Hruška však zůstal pozorný. Pět minut před koncem utkání vystřídal Pavel Vrba i potřetí, namísto Tomáše Hořavy poslal na hřiště Diega Živuliče. Viktoriáni si pohodlně dokráčeli k vysokému vítězství 4:1.

4.kolo, čtvrtek 2.11.2017, 21:05, Doosan Arena

Plzeň: Hruška – Řezník, Hejda, Hájek, Limberský – Hořava (86. Živulič), Hrošovský (C) – Petržela, Čermák, Kopic (73. Pilař) – Krmenčík (64. Řezníček).

Lugano: Da Costa – Mihajlovic, Sulmoni, Golemic, Daprela – Sabbatini (C), Ledesma (83. Milosavljević), Mariani – Bottani, Gerndt (76. Bnou-Marzouk), Carlinhos Junior (62. Vécsei).

Branky: 4. Krmenčík, 19. Krmenčík, 45. Hořava, 56. Čermák – 15. Mariani, ŽK: Petržela, Limberský – Carlinhos Junior, Daprela, Sulmoni, Rozhodčí: Lardot – Godelaine, Conotte (všichni Belgie).
Diváci: 9483.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka