Viktoria posiluje na příští sezonu, smlouvu podepsal Adam Hloušek

Ročník 2018/2019 bude v následujících týdnech teprve vrcholit, Viktoria Plzeň již ale zbrojí i na ten další.

Cílená propagace v Plzni

Tříletou smlouvu s klubem podepsal bývalý reprezentační obránce/záložník Adam Hloušek.

Vítěz ankety Talent roku 2009 začínal s fotbalem v Semilech, odkud přestoupil do Jablonce, kde se dostal skrze mládežnické týmy až do první ligy. V roce 2009 jej získala Slavia Praha, v lednu 2011 se vrátil do Jablonce, odkud odešel na hostování do německého Kaiserslauternu. V bundeslize za něj odehrál 13 zápasů a vstřelil 1 gól. Následně šel z Jablonce opět hostovat do Slavie.

V prosinci 2011 však přestoupil znovu do Německa, tentokráte do Norimberku. Po sezoně 2013/2014 přestoupil do Stuttgartu, kde působil rok a půl, než se vydal do polské Legie Varšava. V jejím dresu patřil mezi nejvíce využívané hráče.

Adam Hloušek má na svém kontě také osm reprezentačních startů. Debutoval v říjnu 2009 v kvalifikaci na mistrovství světa proti Severnímu Irsku, poslední zápas za národní tým odehrál 22. března 2017 v přáteláku proti Litvě.

Nyní se tento třicetiletý univerzál vrací do české ligy, smlouvu s Viktorií Plzeň podepsal na tři roky. K týmu trenéra Pavla Vrby se připojí v letní přípravě na sezonu 2019/2020. „Jsme rádi, že přivítáme v našich řadách hráče, který může být posilou jak z pohledu výkonnosti, tak i zkušeností. Adam je navíc využitelný na více postech, takže i jeho variabilita bude jistě výhodou,“ řekl k jeho příchodu generální manažer klubu Adolf Šádek.

fcv

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka