Viktoria v sobotu vstupuje do jarní části sezony. Cíl je jasný: obhájit titul

Sobotním domácím zápasem s 1. FK Příbram (18.45) vstoupí fotbalisté Viktorie Plzeň do jarní části sezony. Během zimní přestávky přišly celkem čtyři posily, do kádru A týmu se probojoval i Michal Hlavatý z juniorky.

Cílená propagace v Plzni

 „Našim cílem je obhájit mistrovský titul,“ zní jednoznačně z Doosan Areny. „Víme, že každý zápas rozhoduje. Nemůžeme nic podcenit a od prvního duelu musíme hrát jednoznačně naplno. Jdeme do boje a jsme připraveni bojovat,“ říká kapitán Viktorie Roman Hubník. „S přípravou jsem spokojený. Splnila přesně to, co jsme od ní čekali a myslím, že jsme nachystáni dobře,“ doplňuje trenér Roman Pivarník. Oba viktoriáni zároveň doufají v silnou podporu fanoušků, kteří pravidelně zaplňují ochozy stadionu. „Chtěli bychom je pozvat hned na první domácí zápas s Příbramí. Pauza byla dlouhá, určitě jsou natěšení na start ligy stejně jako my. Věříme, že nás zase požene dopředu plný stadion,“ doufají Romanové Pivarník a Hubník.


ZMĚNY V KÁDRU


PŘÍCHODY

Andreas Ivanschitz – příchod ze Seattlu (jako volný hráč)

Tomáš Hájek – přestup z FC FASTAV Zlín

Erik Janža – přestup z NK Maribor

Martin Chrien – návrat z hostování v MFK Ružomberok

Michal Hlavatý – z juniorského týmu FCVP

ODCHODY

Michal Ďuriš – přestup Orenburg

Jan Holenda – přestup Dukla Praha

Jan Suchan – hostování 1. FK Příbram

Ergys Kace – ukončení hostování z PAOK Soluň


VÝSLEDKY V ZIMNÍ PŘÍPRAVĚ

FCVP – Daejeon 0:2

FCVP – Odense 2:0 (2x Poznar)

FCVP – Dacia Kišiněv 4:1  (Petržela, Hájek, Poznar, Hromada)

FCVP – CSKA 0:0

FCVP – Yanbian 1:0 (vl. gól)

FCVP – Wiesbaden 2:2 (Krmenčík, Suchan)

FCVP – Ústí nad Labem 2:2 (Poznar, Kopic)

FCVP – Domažlice 5:1 (Hořava z pen., Piroch, Hlavatý, Zeman z pen., Poznar)


NOVINKY

* DOKONČENÁ REKONSTRUKCE DOOSAN ARENY A DOSTAVBA VĚŽÍ SEVER A JIH

Město Plzeň dokončilo rekonstrukci hlavní tribuny městského sportovního areálu ve Štruncových sadech, jehož fotbalovou část postupně přestavuje od jara 2011. V rámci rekonstrukce došlo například ke kompletní výměně sedaček a dalším úpravám. Kromě opravené tribuny získala Doosan Arena i dva nové objekty, rohové věže Sever a Jih. Věže poskytují zázemí, ubytování, prostory pro fyzioterapii, rehabilitaci i stravování mladých fotbalistů z klubové akademie. Nově zrekonstruovanému stadionu požehnal během slavnostního otevření i generální vikář plzeňského Biskupství Krzysztof Dedek.


* PAVEL HORVÁTH TRENÉREM JUNIORSKÉHO TÝMU

Vedle asistentského postu u A týmu přibyla Pavlu Horváthovi nová funkce. Stal se hlavním trenérem výběru U21. „Našim společným cílem je i větší provázání juniorského týmu s áčkem. Pavel bude mít dokonalý přehled o hráčích, kteří by se potenciálně mohli posunout výše. Věříme, že tento model bude ku prospěchu,“ řekl k tomu generální manažer klubu Adolf Šádek. Asistovat budou Pavlu Horváthovi Pavel Fořt a Radek Schveinert.


* NOVÉ VSTUPY PRO DIVÁKY

V souvislosti s rekonstrukcí Doosan Areny dochází i k změně vstupů na hlavní tribunu. Diváci se na její dolní i horní ochoz dostanou novým vchodem přes věž JIH. Nový a zjednodušený vstup čeká i na fanoušky z řad vozíčkářů. I oni se nyní na svá místa dostanou pohodlněji a komfortněji skrze Jižní věž stadionu. Oddělený vstup budou mít i návštěvníci rodinné tribuny (viz grafika).


* NA TWITTERU V ANGLIČTINĚ

Plzeňská Viktoria představuje novinku pro fanoušky – twitterový účet v anglickém jazyce. Pomocí něho se chce ještě více přiblížit svým fanouškům ve všech koutech světa. „Především díky zápasům v evropských pohárech jsme v poslední době zaznamenali zájem o informace z našeho klubu v zahraničí. Chtěli bychom tedy i fanouškům v různých koutech světa nabídnout možnost sledovat aktuální dění ve Viktorii.“ vysvětluje tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Nový anglický účet s názvem „FC Viktoria Plzeň EN“ najdete na Twitteru pod uživatelským jménem @fcviktoria_en. Zaregistroval ho již například také nejnovější viktorián Andreas Ivanschitz, jenž na této sociální síti také figuruje. Fanoušci ze zahraničí se tak můžou těšit na tweety v anglickém jazyce ze zápasů, z tiskových konferencí, z rozhovorů a mnoho dalšího. Ochuzeni nebudou ani o nejčerstvější informace z klubu jako jsou termíny zápasů, přestupy, podpisy smluv a další informace.

Samozřejmostí jsou nejdůležitější zprávy z klubu v anglickém jazyce i na webových stránkách.


* TÉMATICKÉ TÝDNY VE FANSHOPU


Speciální tematické týdny připravil pro všechny viktoriánské fanoušky klubový Fanshop. Během zmíněného období bude vždy možné zakoupit za speciální cenu vybrané fanouškovské zboží. Jako první si fanoušci mohou v rámci „Týdne pravého viktoriána“ pořídit výhodně originální dres, klubovou šálu či prapor s logem Viktorie Plzeň. Patronem týdne je kapitán týmu Roman Hubník.


* LÉKÁRNY DEVĚTSIL NOVÝM PARTNEREM PLATEBNÍ KARTY FANOUŠKY FCVP


Držitelé klubové platební karty Viktorie Plzeň, kterou klub připravil ve spolupráci s ČSOB, mají řadu výhod u partnerů programu a nyní k tomu přibývá další bonus – možnost získat slevu 5 % na nákup volně prodejného zboží v síti lékáren Devětsil v rámci Plzně a Plzeňského kraje. „Jednáme i o dalších zajímavých partnerech, které v nejbližší době představíme,“ doplnil mluvčí klubu Václav Hanzlík.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 18.02.2017 14:00



2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka