Viktoria vyprodala permanentky na příští sezonu

V nadcházející sezoně 2018/2019 nabídnou domácí zápasy Viktorky kromě skvělého fotbalu a emocí znovu fantastickou diváckou kulisu.

Cílená propagace v Plzni

„Chytrou“ permanentní vstupenku si totiž pořídilo přes 7 tisíc viktoriánů k úterku jsou vyprodané. "Všem věrným fanouškům děkujeme," říká mluvčí Viktorie Václav Hanzlík. 

Nová sezona začne viktoriánům již příští týden, kdy čeká hráče první trénink pod vedením trenéra Pavla Vrby. Ve druhé polovině července pak vstoupí Viktoria do nového ročníku nejvyšší soutěže a v září na ni čeká nejprestižnější klubová soutěž starého kontinentu – UEFA Champions League. Již teď je jisté, že nás čeká spousta krásných a dramatických zápasů před zaplněnou Doosan Arenou. Permanentní vstupenky si totiž pořídilo přes sedm tisích věrných viktoriánů, kteří tak kompletně vyprodali veškerou možnou volnou kapacitu. „Dnešním dnem ukončujeme volný prodej. Celkový počet prodaných permanentek je prakticky totožný s číslem z minulé sezony a jsme za něj velmi rádi,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík. „Poslední místa zmizela během pondělka a nyní je vyprodáno,“ dodává.

„Je skvělé, že se naši fanoušci těší na novou sezonu a opět budou chodit v hojném počtu. Nám brzy začne příprava a za celý tým slibuji, že se nachystáme co nejlépe, abychom dělali viktoriánům radost hned od prvního ostrého zápasu,“ přidává se kapitán Roman Hubník, jenž si nyní užívá poslední týden dovolené, ale již nyní se těší na skvělou podporu červenomodrýcn barev.

Poprvé v historii měli viktoriáni možnost vybírat ze dvou typů permanentek. Vzhledem ke změně herního systému ligy byla na výběr varianta STANDARD obsahující základní část, či varianta EXTRA zahrnující i květnovou nadstavbu. „Přes pětasedmdesát procent kupujících volilo variantu EXTRA, a mají tedy své místo jisté na všech domácích zápasech Viktorie v nadcházející sezoně,“ uvádí mluvčí klubu. Celkově si své místo v Doosan Areně obnovilo 92 % permanentkářů, více jak 500 si poté celosezónní kartu pořídilo úplně poprvé ve volném prodeji.

Permanentní vstupenka 2018/2019 je nově tzv. „chytrou kartou“. Budou s ní moci platit například jednorázové jízdné v MHD či parkovacích domech, hradit útratu ve Viktoria shopu či platit za občerstvení ve stáncích na stadionu.

I nadále bude fungovat systém Nabídni své místo, prostřednictvím něhož budou moci permanentkáři, kteří nebudou moci z jakéhokoli důvodu přijít na zápas, nabídnout své místo ve volném prodeji ostatním zájemcům. „Jde o vstřícný krok fanoušků fanouškům v rámci viktoriánské rodiny a jsme velmi rádi, že ho řada permanentkářů využívá,“ děkuje mluvčí klubu.

fcv

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 05.06.2018 17:11



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka