Viktoria zahajuje soustředění v rakouském Westendorfu

Po dvou přátelských zápasech v Luční ulici a jednom na Slovensku v Liptovském Mikuláši absolvovala Viktoria Plzeň ještě pár tréninků v domácím prostředí a ve středu 26. června už se přesouvá do Rakouska.

Jarní servisní akce AUTO CB

Tam opět ve Westendorfu zahájí tradiční letní soustředění. Navíc zde sehraje rovnou čtyři přátelské zápasy.

Oproti startu přípravy již v týmu nejsou Jakub Šiman (testy v Sokolově), Pavel Bucha (hostování v Mladé Boleslavi) a Ondřej Štursa (testy v Sokolově). Do Rakouska neodcestovali ani Milan Petržela, Erik Pačinda a Tomáš Hájek – u všech tří klub intenzivně řeší jejich budoucnost, jasno by mělo být do konce týdne, stejně jako u Tomáše Poznara, který do přípravy s týmem ani nenastoupil. Kvůli rehabilitačnímu procesu po operaci pak doma zůstává Ubong Ekpai. Naopak se již připojili reprezentanti Matúš Kozáčik, Jakub Brabec, Patrik Hrošovský a Jan Kopic, kteří dosud měli dovolenou.

V Rakousku odehraje Plzeň čtyři zápasy. V pátek 28. června rovnou dva, od 11:30 v Angerbergu proti Universitatea Craiova z Rumunska, v 17:00 pak ve Westendorfu proti Legii Varšava. 2 července dojde na souboj v Kössenu proti Karabachu a v den odjezdu 5. července se v Jenbachu utkají červenomodří s ruskou Ufou, za kterou nastupuje bývalý viktorián Ondřej Vaněk.

Veškeré informace (i o případných změnách termínů) přineseme prostřednictvím klubového webu nebo skrze sociální sítě, kde opět najdete řadu fotografií a videí, které nabídnou jedinečný pohled do zákulisí. Všechny příspěvky ze soustředění budou na sociálních sítích propojeny hashtagem #Westendorf2019.

Kádr FCVP pro soustředění ve Westendorfu

Brankáři: Aleš Hruška, Matúš Kozáčik, Dominik Sváček.
Obránci: Jakub Brabec, Milan Havel, Lukáš Hejda, Adam Hloušek, Roman Hubník, David Limberský, Luděk Pernica, Radim Řezník.
Záložníci: Aleš Čermák, Christián Herc, Tomáš Hořava, Patrik Hrošovský, Dominik Janošek, Joel Ngandu Kayamba, Lukáš Kalvach, Jan Kopic, Jan Kovařík, Roman Procházka, Pavel Šulc.
Útočníci: Jean-David Beauguel, Tomáš Chorý, Michael Krmenčík, Ondřej Mihálik.

Odchody (nové): Jakub Šiman a Ondřej Štursa (oba testy v Sokolově), Lukáš Pfeifer, Michal Hlavatý a Lukáš Pihrt (všichni tři testy v Pardubicích), Jan Suchan (testy v Opavě), Pavel Bucha (zůstává v Mladé Boleslavi na hostování), Tomáš Hájek, Erik Pačinda, Milan Petržela (u všech tří klub řeší budoucnost)

Ubong Moses Ekpai je po zranění v rehabilitačním procesu, na soustředění tak neodcestuje.

Přípravné zápasy na soustředění

28. 6. Universitatea Craiova – FCVP (11:30, Angerberg)
28. 6. Legia Varšava – FCVP (17:00, Westendorf)
2. 7. Karabach – FCVP (18:00, Kössen)
5. 7. Ufa – FCVP (15:00, Jenbach)


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka