Viktoriáni hostí Karvinou, choreo vytvořili školáci

26. kolo fotbalové HET ligy přinese v sobotu od 20.15 hodin souboj Viktorie Plzeň s Karvinou. První z posledních tří domácích utkání sezony 2017/2018 je tu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Před utkáním bude v kotli použito choreo, které připravili žáci z 20. ZŠ v rámci soutěže v projektu Viktorka do škol. „Fanoušky v sektorech P2 a P3 tedy prosíme o spolupráci. Děti si s tvorbou chorea daly velkou práci, a tak bychom byli rádi, kdyby byla patřičně oceněna,“ vybízí mluvčí klubu Václav Hanzlík. Ukažme, že jsme jedna velká viktoriánská rodina a připravme perfektní fotbalovou atmosféru, k níž choreo bezesporu patří!

V den zápasu bude od 11 hodin probíhat prodej permanentních vstupenek pro stávající permanentkáře. Poběží i během zápasu a chvíli po něm. Prodávat se bude i v neděli od 11 do 17 hodin, poté už ale rezervační právo pro stávající držitele bude ukončeno!

Permice budou se vším všudy samozřejmě platné až od sezony 2018/2019.

Současně se budou prodávat i vstupenky na zápas na Slavii, společně s vouchery na autobusový výjezd.  Tento prodej začne ve 14:00 ve fanshopu, odkud se v 17:45 přesune na pokladny za severní tribunou. V případě, že se množství vstupenek nevyčerpá, bude jejich prodej pokračovat i v neděli na pokladnách. Důležité je, že tyto vstupenky i vouchery na dopravu lze hradit pouze v hotovosti.

Vedle toho poběží také prodej vstupenek na další domácí zápas se Slováckem, ten se spustí na pokladnách dvě a půl hodiny před výkopem, tj. v 17:45. Termín zápasu s Karvinou ještě padá do první časové vlny předprodeje na zápas se Slováckem, tudíž se dají vstupenky zakoupit za výhodnější ceny. 

K dispozici jsou stále také vstupenky přímo na zápas s Karvinou, které se budou prodávat v den zápasu od 17:45.

V okolí stadionu se bude prodávat opět magazín Viktorián, ve kterém nyní naleznete obsáhlý rozhovor se sportovním manažerem Zdeňkem Psotkou, jenž se velmi rozpovídal i o viktoriánské mládeži. Kromě toho zde najdete mládežnický servis, statistiky, představení soupeře a další zajímavosti.

26. kolo HET ligy se nese ve znamení Víkendu otců, ve fanshopu tak bude připraven speciální dárkový balíček. Rozdávat se budou také speciální placky.

Na zápase opět platí zákaz jakéhokoliv projevu rasismu a používání pyrotechniky. "Prosíme všechny fanoušky o respektování těchto důležitých pravidel," říká muvčí klubu Václav Hanzlík.

Mezi sektory S a T bude znovu kvůli blízké stavbě zúžený prostor. „Prosíme tedy fanoušky pohybující se v okolí těchto sektorů o shovívavost. Vše je ale zabezpečené, jde tedy jen o preventivní informaci,“ dodává mluvčí.

Pivovarská lávka uzavřena nebude.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
27.04.2018 11:25



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka