Viktoriáni remizovali v Ďolíčku s Bohemkou 2:2

Oproti zápasu s Teplicemi poslal Pavel Vrba v Ďolíčku do hry od úvodních minut Milana Petrželu, Romana Procházku a Martina Zemana.

Cílená propagace v Plzni

Hráči Bohemians se v prvním poločase ujali vedení z penalty, hned po deseti minutách ale Krmenčík donutil soupeře k vlastní brance. Ve druhé půli se nejprve trefil domácí Záviška, na konečných 2:2 ale upravil svou druhou brankou v sezoně Roman Procházka.

Domácí začali aktivně a hned po pár okamžicích proběhl po pravé straně až před Hrušku Záviška, naštěstí pro Viktorii ale trefil jen boční síť. Na druhé straně mohl v 11. minutě otevřít skóre Krmenčík, jeho pokus levačkou po krásné kolmici středem ale zamířil nad.

Následně měli klokani dvě obrovské šance, když se ke střelám ve vápně dostali postupně Záviška a Júsuf. Proti oběma ale vytáhl skvělé zákroky Aleš Hruška. O pár minut později měl ale po faulu Procházky Júsuf druhou možnost, když mohl zahrávat pokutový kop. Tentokrát už si poradil a poslal Bohemku do vedení 1:0.

Viktoriáni ale dokázali odpovědět hned po deseti minutách. Krmenčíkovu ostrou střelu vyrazil gólman Valeš jen do nohou vracejícího se Schumachera, a ten si balon nechtěně srazil do vlastní brány. V nastavení první půle opět pláchl do brejku Záviška, znovu si ale vylámal zuby na výborně chytajícím Hruškovi.

Po změně stran donutil Aleše Hrušku k dalšímu dobrému zákroku také Reiter. Na opačném konci hřiště byl pak blízko vedoucí brance Lukáš Hejda, ke kterému míč ve vápně prodloužil Procházka, plzeňský stoper ale trefil jen tyč. Hned z další akce dokázala Bohemka opět odskočit, když se ze své třetí šance v utkání prosadil Záviška, který dostal před Hruškou až příliš času na zakončení, po dvou minutách už ale bylo opět vyrovnáno.

Roman Procházka si počkal na správném místě na propadlý míč po rohovém kopu a z voleje jej uklidil za gólmana Valeše. Ve zbytku utkání se viktoriáni snažili o obrat, do hry se dostali i Tomáš Chorý s Jakubem Řezníčkem, ani jeden z nich ale nedokázal vstřelit kýženou třetí branku, a tým Pavla Vrby tak poprvé v sezoně remizoval.

12. kolo, pátek 19. 10. 2018, 18:00, Ďolíček

Bohemians: Valeš – Dostál, Krch (C), Šmíd, Schumacher – Reiter (84. Vaníček), Bederka, Hašek (46. Mašek), Bartek (79. Švec) – Júsuf, Záviška.

Plzeň: Hruška – Řezník, Hejda, Hubník (C), Limberský – Procházka, Hrošovský – Petržela, Hořava (66. Chorý), Zeman (79. Čermák) – Krmenčík (85. Řezníček).

Branky: 24. Júsuf (pen.), 64. Záviška – 34. Schumacher (vl.), 66. Procházka ŽK: Bartek – Zeman, Petržela, Rozhodčí: Pechanec – Kříž, Koval.
Diváci: 5 000.

fcv

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
19.10.2018 20:14



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka