Viktoriáni se znovu sejdou 3. ledna, přípravu zahájí funkční testy

Hráči se poprvé sejdou 3. ledna při funkčních testech, doma sehrají tři přátelské zápasy a pak je čeká dvoutýdenní soustředění ve španělské Málaze.

Jarní servisní akce AUTO CB

Vše odstartují tradiční funkční testy, které prověří fyzickou připravenost viktoriánů na pokračování sezony. Ty se budou v prostorách Doosan Areny konat 3. a 4. ledna.

Tým trenéra Pavla Vrby pak bude dvoufázově trénovat ve vlastním tréninkovém areálu v Luční ulici, kde také sehraje trojici přátelských zápasů. Postupně se utká s Ústím nad Orlicí, Sokolovem a Ústím nad Labem.

20. ledna pak tým odletí na tradiční soustředění do Španělska, které se tento rok bude konat v Málaze a bude trvat celkem 14 dní. Na něm Viktoria odehraje čtyři přátelské zápasy proti zahraničním soupeřům, jejich jména jsou momentálně v jednání a odhalena budou později.

Ze soustředění se vrátí 2. února a již následující víkend je čeká 20. kolo FORTUNA:LIGY na hřišti Mladé Boleslavi. Následuje duel Evropské ligy s Dinamem Záhřeb, který se v Doosan Areně odehraje ve čtvrtek 14. února od 21.00. Informace o prodeji vstupenek budou zveřejněny na začátku ledna.

Rozpis přípravy

3. + 4. ledna: Funkční testy
8. ledna: FCVP vs. Ústí nad Orlicí (Luční ulice)
12. ledna: FCVP vs. Sokolov (Luční ulice)
17. ledna: FCVP vs. Ústí nad Labem (Luční ulice)
20. ledna: Odlet na soustředění do Malagy
23. ledna: První zápas ve Španělsku
24. ledna: Druhý zápas ve Španělsku
28. ledna: Třetí zápas ve Španělsku
1. února: Čtvrtý zápas ve Španělsku
2. února: Návrat ze soustředění

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka