Viktoriáni věnovali dresy záchranářům

FC Viktoria Plzeň děkuje záchranářům, kteří stojí dennodenně v první linii a zachraňují naše životy.

Jarní servisní akce AUTO CB

Aby jim fotbalisté alespoň trochu udělali radost v těžké době, věnovali jim 100 originálních dresů, které podepsali samotní hráči.

„Fotbal není v tuto chvíli nejpodstatnější věcí. Bohužel nyní nemůžeme dělat našim fanouškům radost výkony na hřišti, rozhodli jsme se tedy alespoň trochu potěšit ty, kteří stojí v první linii a dennodenně pečují o naše zdraví,“ uvedl generální manažer klubu Adolf Šádek.  

Právě on společně s trenéry Adrianem Guľou a Markem Bakošem dnes osobně předali na výjezdové základně Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje v Plzni na Borech do rukou záchranářů 100 originálních hráčských dresů, které byly připraveny pro pohárové zápasy klubu v sezoně 2019/2020. Každý dres je vždy podepsán konkrétním hráčem, a navíc je k němu přiložen certifikát originality a poděkování.  

„Rovněž já bych chtěl všem záchranářům poděkovat, jejich práce si nesmírně vážíme. A samozřejmě bych je chtěl všechny pozvat na fotbal, jakmile to bude možné. U nás na stadionu budou vždy vítanými hosty a budeme se snažit vyhrávat i pro ně,“ řekl hlavní kouč Viktorie Adrian Guľa.  

„Fotbal a sport vůbec je s životem Plzeňanů spojený v posledních letech právě díky famózním výkonům plzeňské Viktorky. Jsme rádi, že v časech, které jsou náročné nejen pro nás, profesionální zdravotnické záchranáře stojící takzvaně v první linii, ale pro všechny naše občany, dochází k sounáležitosti mezi sportovci a zdravotníky. Pro nás všechny je důležité vést dál normální život i se svými koníčky, ať už jde o fotbal, hokej nebo divadlo. Proto jsme viktoriánům za jejich gesto vděční a věříme, že vše překonáme a brzy bude líp,“ říká ředitel Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje Pavel Hrdlička.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka