Viktorka padla v Jablonci 0:3

Pavel Vrba neudělal v základní sestavě oproti utkání s CSKA žádnou změnu, do zápasu v Jablonci ale nevstoupil jeho tým dobře.

Cílená propagace v Plzni

Domácí byli od úvodních minut nebezpečnější a Michal Trávník ještě do pauzy dvakrát skóroval. Konečnou podobu dal výsledku deset minut po změně stran gólem na 3:0 pro domácí Jan Chramosta.

První větší šance měli ve studeném počasí na Střelnici domácí. Chramostovu střelu ale chytil Kozáčik, další pokus Masopusta z levé strany pak skončil nad brankou. Levačkou to zkoušel z hranice šestnáctky také Holeš, jeho rána ale postrádala potřebnou razanci.

Po necelé půlhodině hry už se ale domácí dočkali úvodní trefy. Po centru Chramosty z levé strany se dostal k hlavičce Michal Trávník, a balon zřejmě i s lehčí tečí usměrnil o vzdálenější tyč za Kozáčikova záda. Plzeňští se dostávali k šestnáctce soupeře jen sporadicky a bez žádných větších šancí.

Domácí tak krátce před pauzou navýšili své vedení a opět šel balon po stejné ose, tedy Chramosta – Trávník. Druhý jmenovaný tentokrát pálil pravačkou z prvního doteku po přihrávce na kraj vápna a trefil se opravdu výborně do vzdálenějšího horního rohu branky.

Pavel Vrba poslal do druhé půle místo Koláře Aleše Čermáka, Jablonec ale pokračoval v nebezpečné hře na brejky a po deseti minutách přidal i třetí gól. Po rohovém kopu se prosadil hlavou ex-viktorián Jan Chramosta.

Ve zbytku poločasu se dostal do hry také Tomáš Chorý nebo Ubong Ekpai, ani jeden z nich ale neměl v závěru utkání žádnou větší šanci a špatný den si vybrala Viktoria se vším všudy, když pár minut před koncem musel hřiště na nosítkách opustit kapitán Roman Hubník.

9. kolo, pondělí 24. 9. 2018, 18:00, Střelnice

Jablonec: Hrubý – Holeš, Hovorka, Lischka, Hanousek – Hübschman (C) – Masopust (73. Kubista), Trávník, Považanec, Jovovič (90+2. Acosta) – Chramosta (83. Ikaunieks).

Plzeň: Kozáčik – Řezník, Pernica, Hubník (C), Limberský – Hořava (64. Chorý), Hrošovský – Kopic (76. Ekpai), Kolář (46. Čermák), Kovařík – Krmenčík.

Branky: 27. Trávník, 39. Trávník, 56. Chramosta, ŽK: Limberský, Kolář, Kopic, Rozhodčí: Franěk – Blažej, Flimmel.
Diváci: 2 782.

fcv

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka