Viktorka představuje dresy pro sezonu 2019/2020

Mají znázorňovat rychlost. Sílu blesku. Energii, jíž jsou viktoriáni nabiti. Zbrusu nové dresy FC Viktoria Plzeň pro sezonu 2019/2020 jsou tady.

Jarní servisní akce AUTO CB

Základem zůstávají klubové barvy, tedy červená a modrá. Hlavním motivem nového dresu je energický symbol blesku, který zosobňuje energii, sílu, rychlost, údernost. Právě taková chce Viktoria v nové sezoně být.

Oproti loňskému modelu se dres vrací ke klasickému „véčku“, tedy variantě, kterou upřednostňuje drtivá většina hráčů. „Dres se mi líbí. Je takový energický, živý. A samozřejmě dobře padne a cítím se v něm pohodlně,“ říká kapitán Viktorie Roman Hubník, který měl možnost jako zástupce kabiny sledovat výběr a vývoj trikotů pro novou sezonu a zároveň se stal společně s Lukášem Kalvachem, Michaelem Krmenčíkem a Ondřejem Mihálikem jednou z tváří pro představení.

Právě dva nováčkové ve Viktorii – Mihálik a Kalvach – znázorňují novou energii v plzeňské kabině. Nabit novou silou je i Michael Krmenčík, který se vrací po dlouhém zranění a opět chce být tahounem týmu. A samozřejmě kapitán Roman Hubník, bojovník, který na hřišti nevypustí jediný souboj! „Dres je pěkný. Cítíme se v něm dobře. A teď musíme veškerou energii přenést na hřiště,“ je si vědom Lukáš Kalvach a už se nemůže dočkat ostré premiéry, ta je naplánovaná na sobotu 13. července, kdy Viktoria v Doosan Areně přivítá Olomouc a zahájí tak naostro nový ročník 2019/2020.

Nové dresy FC Viktorie Plzeň s vyobrazením blesku jsou skvělou ukázkou motivace týmu do nové sezóny. Přejeme Viktorce mnoho skvělých zápasů v nové sezóně 2019/2020,“ uzavírá Štěpán Reinberger, Manager Sales Teamsport and B2B CZ/SK ve společnosti PUMA. Právě PUMA je oficiálním dodavatelem Viktorie a i letos pro dres využila ty nejmodernější technologie, aby se hráči cítili na hřišti komfortně.

A jak bude vypadat druhá a třetí varianta dresů?

U druhé se Viktoria drží oblíbené bílé barvy. Třetí, jak je již tradicí, je znovu inovativní, překvapivá a úplně odlišná od předchozích sezon. Po zelené a oranžové se viktoriáni představíme ve fosforově žluté barvě, doplněné o stejně barvené trenýrky a černé štulpny.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 08.07.2019 16:20



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka