Viktorka v sobotu večer hostí Zlín. Přidá čtvrtou výhru?

Výhra na Dukle, doma s Libercem a na hřišti Olomouce. Viktoriáni ve všech třech dosavadních ligových zápasech uspěli.

Cílená propagace v Plzni

 Teď  je čeká čtvrtý, v sobotu se od 19 hodin utkají v Doosan Areně se Zlínem. Přijďte je podpořit!

Vstupenky na utkání jsou stále v prodeji. Dají se zakoupit ve Viktoria shopu v jeho standardní otevírací době od 9 do 17 hodin, na prodejních místech Plzeňské vstupenky a online. V případě, že se vstupenky nevyprodají dříve, budou se také prodávat v den utkání, a to od 13:00 do 16:30 ve fanshopu a následně na pokladnách.

Na utkání vás zve bývalý zlínský obránce Tomáš Hájek: „Říkají mi baťa, ale teď už jsem viktorián! Pojďme společnými silami porazit v sobotu Zlín.“

Nejen on by byl rád, kdyby se zápas opět podařilo vyprodat. V utkání se Slovanem Liberec hnala viktoriány fantastická atmosféra, pojďme ji vytvořit i tuto sobotu...

Zlín do nové sezony dobře odstartoval a jeho výsledky i výkony budí respekt. „Čeká nás hodně těžký soupeř,“ uvědomuje si plzeňský gólman Matúš Kozáčik.

„Začátek sezony je vždycky hodně náročný. Mančafty jsou většinou dobře připravené a jdou do toho s velkým odhodláním. Každé jedno utkání bylo těžké, na Dukle jsme museli otáčet, potom doma s Libercem – první domácí zápas a před plným stadionem. Teď je důležité, že jsme to zvládli i venku v Olomouci a bylo by dobré, kdybychom to znovu potvrdili i doma proti Zlínu,“ nabádá Matúš Kozáčik.

Zlín pod vedením trenéra Bílka dobře vstoupil do nového ligového ročníku. V prvních třech kolech získal sedm bodů za dvě výhry a jednu remízu. „Samozřejmě vnímám, jak Zlín odstartoval a jak se mu daří. Jsou na tom výborně, mají sedm bodů a drží se nahoře. Nás čeká hodně těžký zápas, trenér Bílek jim dal určitě impuls a teď pod ním podávají dobré výkony,“ varuje před sílou soupeře plzeňský brankář.

Ten si bude muset poradit hlavně s útočníky Fastavu, mezi kterými zatím vyniká Jean-David Beauguel. Tento francouzský útočník už se trefil dvakrát a šlo vždy o důležité góly v koncovce, díky nimž si jeho tým polepšil o tři body. „Je jich tam víc, mají to dobře rozložené, ale tenhle útočník je samozřejmě nepříjemný, je vysoký a ve vápně si budeme muset dávat pozor, abychom ho pohlídali. Musíme se ale dobře připravit na všechny,“ nabádá Kozáčik před sobotním zápasem.

fcv


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
10.08.2018 17:10



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka