Viníci ujíždějí na Plzeňsku od dopravních nehod a policisté hledají svědky

První dopravní nehod se stala dne 17. listopadu 2017 v době od 10:30 – 12:00 hodin. Dosud neznámý řidič jel se svým vozidlem pravděpodobně hnědé barvy v obci Přeštice, kdy při jízdě poškodil osobní motorové vozidlo VW Caddy.

Jarní servisní akce AUTO CB

To stálo zaparkované v ulici Palackého před místním domem. Viník z místa dopravní nehody odjel, aniž by věc řádně nahlásil.

 Dne 22. listopadu 2017 v době od 13:00 – 17:30 hodin došlo k další dopravní nehodě. Nezjištěný řidič se svým vozidlem pravděpodobně při průjezdu pravotočivé zatáčky přejel pravou krajnici a sjel do silničního příkopu, kdy následně poškodil pojistkovou skříň umístěnou na sloupu elektrického vedení majitele ČEZ v obci Chotěšov. Při události vznikla škoda na pojistkové skříni cca 2000 korun.

Třetí dopravní nehoda se stala v době od 25. listopadu 2017 20:30 hodin do 26. listopadu 2017 ranních hodin. V obci Třemošná při průjezdu pravotočivou zatáčkou dosud neznámý řidič vyjel vpravo mimo vozovku na travnatou plochu a následně v Šumavské ulici před místním domem poškodil oplocení. Neznámý pachatel způsobil škodu na plotě 10 000 korun.

Dne 26. listopadu 2017 v 10:10 hodin mezi obcemi Manětín a Nečtiny došlo k dopravní nehodě. Řidič osobního motorového vozidla tovární značky GM Daewoo Matiz jel po silnici druhé třídy, číslo 201 směrem na obec Nečtiny, kdy následně předjížděl jedoucí samojízdný traktor s přívěsem, který jel ve stejném směru. Řidič osobního vozidla narazil pravou přední částí do levého zadního kola traktoru. Po střetu oba řidiči zastavili, ale po chvíli z dosud nezjištěných důvodů, poškozený řidič z místa dopravní nehody odjel a traktor zaparkoval ve městě Újezd. Následně se ovšem poškozený na místo dopravní nehody vrátil, ale pěšky. U obou řidičů byla provedena dechová zkouška na přítomnost alkoholu s negativním výsledkem. Během dopravní nehody byl lehce zraněn řidič osobního motorového vozidla, který byl převezen na vyšetření do zdravotnického zařízení. Při této události vznikla celková hmotná škoda přibližně 25 000 korun.

Pátá dopravní nehoda se stala dne 29. listopadu 2017 okolo deváté hodiny ráno v obci Dobřany. Dosud nezjištěný řidič se svým vozidlem v blízkosti silnice třetí třídy, číslo 180 poškodil vozidlo tovární značky Škoda Octavia v modrobílém provedení služebního vozidla Městské policie Plzeň, které stálo zaparkované u nákladové rampy místního pivovaru. Viník dopravní nehody z místa odjel, aniž by splnil svou zákonnou povinnost.

Dne 29. listopadu 2017 došlo k šesté dopravní nehodě, a to v obci Třemošná v blízkosti místní cukrárny. Neznámý řidič se svým vozidlem narazil do levého zpětného zrcátka vozidla tovární značky Peugeot Boxer, které zde stálo zaparkované při pravé krajnici. Po střetu z místa dopravní nehody dosud nezjištěný řidič odjel. Poškozenému vozidlu vznikla škoda 5 000 korun.

Policisté žádají všechny případné svědky, kteří by mohli sdělit informace k výše uvedeným dopravním nehodám, aby se obrátili na policisty z dopravního inspektorátu Plzeň – venkov (Slovanská Alej 26, Plzeň, tel: 974 326 111) nebo na kterékoliv oddělení Policie ČR či na tísňovou linku 158.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 06.12.2017 06:27



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka