Vítězem plzeňského kola Rozjezdů je Ondřej Bek s dřevěnými brýlemi

Plzeňské kolo soutěže začínajících podnikatelů T-Mobile Rozjezdy vyhrál Ondřej Bek z Plzně se svými dřevěnými brýlemi zn. Bekwood.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na druhém místě skončil Jan Čechura s projektem Beescale (Plzeň) a třetí místo patří Aleši Oliberiovi z Rokycan. Zvítězili v konkurenci dvaceti projektů, nejčastěji z oblasti designu.

1. místo - dřevěné brýle Bekwood, Ondřej Bek (Plzeň)
Ondřej Bek navrhuje a vyrábí dřevěné brýle, jak sluneční, tak dioptrické. Brýle jsou zcela české výroby, vznikají na míru každému ze zákazníků.

2. místo -  Beescale, Tomáš Pižl, Roman Severa a Jan Čechura (Plzeň)
Včelař nemůže být každý u včel den, a ani by je neměl tak často rušit. Tomáš Pižl s přáteli proto navrhl pod úl váhu, která přes IoT síť posílá každou hodinu data o stavu úlu. Zatím váhu a teplotu, ale časem přibudou i další senzory - například senzor pohybu nebo okolní teploty. Přitom baterie váhy vydrží celý jeden rok.

3. místo - Moto pláštěnka, Aleš Oliberius (Rokycany)
Aleši Oliberiovi chybí na trhu pláštěnka pro motorkáře, která by vydržela i dlouhé cesty. Chystá se vyrábět neoprenové a nylonové bundy.

Do osmého ročníku T-Mobile Rozjezdů se přihlásilo 483 nápadů. Největší konkurence je v hlavním městě (123 přihlášek), Jihomoravském kraji (70 projektů) a v Moravskoslezském kraji (47 přihlášek).
Soutěž hledá nejen neotřelé nápady, ale zároveň podnikatele, kteří mají se svým nápadem reálnou šanci uspět. „Ondřej Bek zaujal zejména originálním nápadem, precizností a promyšleností celého projektu,“ říká Markéta Madmar, manažerka T-Mobile pro firemní segment, předsedkyně poroty.

Ondřej Bek si díky výhře odnese od T-Mobile 50 000 Kč na rozvoj firmy a balíček telekomunikačních služeb na rok zdarma, smartphone od Samsungu a balíček služeb pro propagaci na internetu od Agentury Najisto, voucher na nákup na Alza.cz v hodnotě 3 000 Kč a kredit na inzerci na inzerci na StartupJobs.cz. To vše v celkové hodnotě skoro 100 tisíc Kč. Druhé a třetí místo znamená balíček telekomunikačních služeb od T-Mobile, digitální předplatné Hospodářských novin i kredit na personální inzerci na StartupJobs.cz.
„Jsme rádi, že jsme partnerem Rozjezdů a můžeme přispět k rozvoji podnikání začínajících podnikatelů jak cenami, tak našimi zkušenostmi v oblasti technologických inovací," uvedl Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení spol. Samsung Electronics Czech and Slovak.

Všichni regionální vítězové postupují do celostátního online hlasování veřejnosti, kde o jde o 100 000 Kč v hotovosti a další telekomunikační balíček, který pomůže při startu podnikání. O druhém celostátním vítězi pak rozhoduje odborná porota, vybírá z těch nejlepších v každém kraji. Vítěz Ceny poroty získá 200 tisíc Kč v hotovosti, návrh reklamní kampaně od agentury Made By Vaculik v hodnotě 150 tisíc Kč, internetovou kampaň od Agentury Najisto v hodnotě skoro 40 tisíc korun, poradenství při rozvoji podnikání od Martina Kormana v hodnotě 27 tisíc Kč, voucher na produkty Samsung v hodnotě 25 000 Kč, voucher na 25 tisíc korun od Alza.cz a další kredit na personální inzerci na Startupjobs.cz. Jména obou celostátních vítězů se dozvíme 22. června.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 18.04.2018 13:03



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka