Vítězkou Miss Becher' Klub 2016 se stala Blanka Patricie Skálová

Vítězkou letošního 21. ročníku a zároveň Miss sympatie se stala Blanka Patricie Skálová z Prahy!

Cílená propagace v Plzni

Miss Becher' Klub 2016 je krásná Blanka Patricie Skálová

Půlnocí 13. března se uzavřela možnost přihlášení do letošního ročníku soutěže krásy Miss Becher' Klub 2016. Desítka krásných finalistek Miss Becher' Klub 2016 se představila o měsíc později na závěrečném galavečeru v Plzni. Finále již 21. ročníku Miss Becher' Klub se konalo 20.dubna v Hotelu Angelo by Vienna House Pilsen a finálovým večerem diváky provedlo skvělé moderátorské duo Veronika Elhotová a Jan Čenský.

Finalistky se v rámci přípravy na velké finále zúčastnily ve Sportcentru Koloseum Plzeň Velikonočního cvičení LADIE'S WORKOUT s Markétou a pohybem krášlily a ladily své figury bez ohledu na státní svátek. 

Jak finálový večer dopadl?

Finalistky Miss Becher' Klub 2016 si na finálový večer oblékly šaty módní návrhářky Zuzana Lešák Černá fashion designer, luxusní spodní prádlo obchodu Different.cz a vyzbrojeny magickou ženskou krásou se vydaly do boje o titul Miss Becher' Klub 2016. O vizáž finalistek se postaral Carmen Beauty salon.

Vítězkou letošního 21. ročníku se stala Blanka Patricie Skálová z Prahy!

I. Vicemiss se stala Karolína Čampulová

II. Vicemiss se stala Tereza Merglová

Miss sympatii získala Blanka Patricie Skálová

Vítězka si odnesla poukaz na pobyt v Hotelu Angelo v Praze. I. a II. Vicemiss i Miss sympatie se mohou také těšit z hodnotných poukazů do Hotelu Angelo. Vítězka také získala poukaz na nákup luxusních náramků Decoru.

Vítězky získaly zapůjčení vozů od Auto CB Plzeň

AUTO CB Plzeň je autorizovaný prodejce aut značek ŠKODA, Fiat, Alfa Romeo, Lancia a SsangYong. V AUTO CB si můžete pořídit nejen nové vozy ale také roční vozy Škoda a prověřená ojetá auta ŠKODA Plus a ojeté vozy dalších značek.

Autosalon a autoservis AUTO CB zajišťuje také STK a měření emisí a pomůže vám také s výhodným financováním koupě nového nebo ojetého vozu Škoda či jiné značky. Auto CB provozuje vlastní automyčku v Plzni a nabízí mytí motorů aut všech značek.

Podpořte AUTO CB na FACEBOOKU!

Foto: https://www.facebook.com/missbecherklub/


Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 26.04.2016 10:21




2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka