Vítězný tým Mezinárodních her seniorů ocenil hejtman

Sportovní družstvo seniorů Plzeňského kraje zvítězilo na Mezinárodních hrách seniorů, které hostil náš kraj. Seniorům ve čtvrtek poblahopřál k vynikajícím výkonům také hejtman kraje Josef Bernard.

Cílená propagace v Plzni

Mezinárodní sportovní hry seniorů se uskutečnily 11. července na atletickém stadionu města Plzně, na který se sjely více než dvě stovky závodníků. Soutěžilo se v netradičním desetiboji, kam patří například šipky, trefa hokejkou na branku nebo běh s kolečkem. Soutěžící z Plzeňského kraje vybojovali cenné prvenství v konkurenci týmů z Maďarska, Polska, Slovenska či Bavorska.

Členy vítězného týmu přijal na krajském úřadě hejtman Josef Bernard, který jim poblahopřál k vítězství a předal děkovný list a pamětní medaili.

„Jsem moc rád, že vítězem Mezinárodních her seniorů se stalo družstvo pořádajícího kraje. Chtěl bych vám poděkovat za vynikající reprezentaci a hlavně smeknout před vašimi výkony. Vzhledem k tomu, že Plzeňský kraj zvítězil na hrách už podruhé v pořadí, budu držet palce, abychom příští rok mohli oslavit hattrick," uvedl hejtman Josef Bernard.

Složení vítězného týmu Plzeňského kraje:

JUDr. Josef Fidrant - vedoucí týmu, Marieta Chloubová - kapitán týmu, Jan Královec, Bedřich Řechka, Marta Nováková, Ladislav Verner, Jiřina Lišková, Zdeňka Melicharová, František Beneš, Jaroslava Kaucká, Dana Herbriková

Organizační tým:

Mgr. Petra Bláhová, Bc. Vlasta Faiferlíková, Leoš Jochec, Ing. Karel Knap

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka