Vražda ve Zdemyslicích: Obvinili osmnáctiletého mladíka!

V pondělí 27. května 2019 policisté kolem 16. hodiny přijali oznámení, že v obci Zdemyslice na jižním Plzeňsku byla nalezena 18letá žena bez známek života.

Cílená propagace v Plzni

Na místo vyrazila policejní hlídka, která zde zadržela podezřelou osobu.

Případ si dle věcné příslušnosti převzali kriminalisté odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje, kteří bezodkladně začali prověřovat veškeré okolnosti případu.  Z výslechů svědků i podezřelého bylo zjištěno, že muž si svůj čin zřejmě promyslel již několik dní předem. V osudný den (27.5.2019) pak měl v odpoledních hodinách vstoupit do domu za poškozenou a způsobit jí bodnořezná poranění, kterým dívka na místě podlehla. Motivem měla být neopětovaná láska.

"Po provedení všech potřebných úkonů a zadokumentování důkazních prostředků pak dne 28. května ve večerních hodinách vrchní komisař krajského ředitelství obvinil 18letého mladíka ze zvlášť závažného zločinu vraždy a zároveň podal státní zástupkyni podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby," řekla policejní mluvčí Markéta Fialová. V případě rozhodování o vině a trestu obviněnému hrozí trest odnětí svobody na dvanáct až dvacet let.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 29.05.2019 09:12



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka