Výhře Realu v Plzni věří 96 procent sázkařů

Plzeň má podle bookmakerů před domácím duelem Ligy mistrů proti slovutnému Realu Madrid sice o poznání nadějnější kurz na výhru 11,5:1 (když hrála v Madridu byl na ni kurz 36:1), ale rozložení sázek se prakticky vůbec nezměnilo.

Jarní servisní akce AUTO CB

 A tak celých 96% tipů na tento zápas jde na výhru Realu. „Je pravda, že Plzeň byla v prvním utkání na půdě vítěze Ligy mistrů krůček od senzace, ale pořád je tu obrovská síla samotné značky  Real Madrid. Nic proti Plzni, ale Real bude favoritem, i kdyby nastoupil v deseti.Navíc si Bílý balet ještě nemůže být jistý postupem ze skupiny a v Plzni nutně potřebuje zvítězit,“ říká bookmaker Tipsportu Petr Urbanec. Sázkaře rovněž láká „pěkný“ kurz 1,25:1 na výhru Realu (kurz na výhru Realu před čtrnácti dny byl jen 1,07:1). Plzeň ztrácí body i kvůli absenci své útočné hvězdy Michaela Krmenčíka.

 „Viktoriáni se mohou opřít snad jen o historii soubojů českých klubů s Realem, když ze šesti pohárových výletů do Čech a na Moravu proměnili Madridští ve vítězný jen jediný, slavný duel na Letné, který skončil těsně 2:3. Druhým plusem pro Plzeň pak může být bilance venkovních zápasů Realu Madrid. Od léta vyhráli venku jediný ligový duel s průměrnou Gironou, padl i v pohárovém zápase v Moskvě,“ doplňuje Petr Urbanec.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka