Výkonným ředitelem plzeňského Daikinu se stal Yasuto Hiraoka

Plzeňský Daikin hlásí změnu na nejvyšší manažerské pozici. Výkonným ředitelem a jednatelem se k 1. květnu 2018 stal Yasuto Hiraoka.

Cílená propagace v Plzni

V úřadě střídá pana Tetsuya Babu. Yasuto Hiraoka přichází z oddělení Global Business Development a ve společnosti Daikin pracuje již 25 let.

Yasuto Hiraoka měl v posledním roce na starosti manažerské aktivity ve společnosti Goodman Manufacturing, kterou Daikin koupil v roce 2012. Předtím působil 2 roky v japonské továrně Daikinu, v Šize. Několik let byl také ve výrobním inženýringu se zaměřením na podporu výroby kompresorů a pomáhal rozvíjet pobočky v Číně, Thajsku i českém Brně.

Tetsuya Baba odchází z plzeňského závodu do oddělení Global Business Development, kde bude mít na starosti zlepšování kvality výroby v zahraničních pobočkách korporace s důrazem na Severní Ameriku a novou továrnu ve Vietnamu.

Daikin: nejznámější světový výrobce klimatizací
Japonská společnost Daikin vyrábí klimatizace již více jak 90 let a i po tolika letech stále udává směr v celém odvětví. Daikin má v Česku dva výrobní závody, jeden v Plzni a druhý v Brně. Plzeňský závod se specializuje na výrobu moderních klimatizačních jednotek pro domácnosti a disponuje také svým vlastním vývojovým a testovacím oddělením.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 21.05.2018 07:02



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka