Vypsaná fiXa a Visací zámek po třech letech znovu vyráží na společné KULTTOUR 2. V listopadu zahrají v Sušici

Pardubická Vypsaná fiXa a pražský Visací zámek po třech letech znovu vyráží na společné turné s příznačným názvem KULTTOUR 2 - koncertní šňůra dvou kultovních kapel po kulturních domech napříč Českou Republikou.

Cílená propagace v Plzni

Fanoušci těchto dvou legendárních formací se můžou těšit na celkem devět společných koncertů, kde obě kapely zahrají oblíbené hity ze svých repertoárů a učitě dojde i na pár společných písní. Turné začíná 27. října v Čenkově u Příbrami a končí 26. listopadu v Třemošnici. 

“Je pravda, že některá spojení jsou prostě milníkem a naše první Kulttour s Visacím zámkem takové bylo,” vzpomíná frontman fiXy Márdi. Je to to trošku jinej adrenalin, protože nestojíte jen před svým publikem, ale víte, že v tom kotli jsou i příznivci, kteří přišli na jinou kapelu a vy to buď dáte a zvládnete to komplet nebo ne. A to je to, co nás na tom baví. Samozřejmě zase si připravíme nějaké společné věci, na scénáři se teď pracuje. Společné hraní s touto legendární partou je pro nás prostě zážitek.“ 

„Vypsaná Fixa je výborná kapela, naživo jedna z nejlepších u nás a my se taky nemáme za co stydět. Navíc jsme pěkně odpočatí, takže to bude mazec,“ shrnuje ještě za Visací zámek Jan Haubert.

Vstupenky na KULTTOUR 2 jsou k dostání exkluzivně v předprodejní síti Ticketstream.

Seznam koncertů KULTTOUR 2:

27. 10.  Čenkov u Příbrami

29. 10.  Kolín

04. 11.  Šumperk

05. 11.  Boskovice

11. 11.  Jistebnice

12. 11.  Sušice

18. 11.  Kroměříž

25. 11.  Sádek u Poličky

26. 11.  Třemošnice

Více informací naleznete na: www.vypsanafixa.cz; www.visaci.cz https://www.facebook.com/vypsanafixa/?fref=ts


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka