Vzpomínkové turné završí ALICE s Danem Bártou v sobotu v rodné Plzni!

Letošní rok je pro rockovou skupinu Alici jubilejní, slaví 25. výročí. Proto se muzikanti v čele s Danem Bártou domluvili, že zavzpomínají na staré dobré časy a vyrazili na neopakovatelné vzpomínkové turné s názvem 100/4 TOUR.

Cílená propagace v Plzni

Velmi úspěšná šňůra koncertů po celé České republice proběhla začátkem letošního roku. To ale není konec. Turné má dohru v podobě srdcového koncertu v rodné Plzni, který se uskuteční 28. května od 20.00 v prostoru DEPO2015.

Světlo světa spatřila rocková skupina Alice na počátku devadesátých let. Vzestup plzeňské kapely byl rychlý a divoký. Fanoušci se nemohli nabažit skvělých hitů, jakými jsou Ani náhodou, Hej, ty!, A to tě trochu bolí, Slepej mladej mrtvej a mnoho dalších. 

Během zcela výjimečného, výročního turné navštívila Alice Ostravu, Zlín, Krnov, Chomutov, České Budějovice, Pardubice, Olomouc, Brno, Ústí nad Orlicí, Prahu, Mladou Boleslav a Jablonec nad Nisou. Celé turné ukončí plzeňský koncert, který bude nabitý tím nejlepším, co může Alice nabídnout. Skupina zahraje na počest svého čtvrt století starého hudebního počinu ve své nejslavnější sestavě: Dan Bárta – zpěv, Lumír Václavík – sólová kytara, Martin Střeska – kytara, Zdeny Podskalský – baskytara a Jiří Mikeš Milý – bicí.

Jak sama kapela tvrdí, turné není žádným comebackem, ale jde pouze o chvilkové oživení vzpomínek. “Vyjeli jsme kdysi z Plzně a vracíme se do ní uzavřít si tuhle další kapitolku v dějinách skupiny, tu s názvem 100/4. Ta šňůra byla super, první dvě hraní jsme se trochen oťukli, bylo to drobet profesionálnější, ale pak už jsme drtili jak zamlada. Já si to užil moc, až jsem se, upřímně řečeno, pozastavil nad tím, jak moc mě to bavilo,“ popisuje Dan Bárta své zážitky z turné.

Vstupenky na plzeňský koncert můžete zakoupit v předprodeji zde: http://www.plzenskavstupenka.cz.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
27.05.2016 10:07



3 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka