Z mužstva cítím obrovské odhodlání zvítězit, říká Roman Pivarník

Před Viktorií Plzeň stojí další výzva v podobě nedělního (17.45 hod.) domácího utkání 20. kola ePojisteni.cz ligy s Libercem.

Jarní servisní akce AUTO CB

Svěřenci trenéra Romana Pivarníka se budou chtít na domácí půdě vrátit na vítěznou vlnu.
„Do utkání půjdeme jako vždy s cílem dominovat, vytvářet si šance a proměňovat je, abychom dokázali zápas vyhrát. To je pro nás důležité. Do každého zápasu nyní musíme jít tak, abychom byli maximálně úspěšní,“ říká trenér Pivarník. „Potřebujeme přepnout do režimu domácích zápasů. Z kluků cítím obrovské odhodlání zvítězit. Doma je náš výkon znatelně lepší, pomáhají nám skvělí diváci a mužstvo se na domácím hřišti cítí velmi dobře. Je ale důležité, abychom se fanouškům za jejich neutuchající podporu odvděčili třemi body,“ má jasno Pivarník.

Viktorii čekají v následujících devíti dnech tři utkání. Mezi sobotní utkání s Libercem a nedělní zápas v Karviné o týden později je vložená dohrávka 16. kola na stadionu Bohemians Praha 1905. „V tomto týdnu budeme fungovat v režimu, který jsme na podzim používali při pohárových týdnech. To znamená, že po zápase jedeme na hotel a nadále budeme trénovat jednou denně. Chceme se co nejlépe připravit vždy na nejbližší utkání,“ popisuje Roman Pivarník.

foto: fcv

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka