Za plzeňskou Plazu se v květnu opět chystá gurmánský festival

Gurmánský festival, který letos v Plzni oslaví již devátý ročník, láká na celou řadu novinek.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nové i známé kuchařské hvězdy, překvapivé novinky v gastronomii, které letí ve světě, výrazně vylepšená a pohodlná zázemí včetně nové pivní a vinařské zóny a celá řada dalších překvapení – to vše za OC Plzeň Plaza 18. – 19. května.

Gurmánská akce plná novinek – Beko Fresh Festival 2019 – zahájí svojí tour v Plzni v parku za OC Plzeň Plaza o víkendu 18. – 19. května. Cena vstupného v předprodeji, který byl spuštěn v pondělí 11. března na goout.cz, je 100 Kč.

„Každý rok se snažíme přijít s něčím novým, neokoukaným. Letos bude novinek celá řada. Všechny je těžké vyjmenovat, ale zmínil bych novou pivní zónu s velkokapacitním stanem s prezentací minipivovarů a živou kapelou po oba dny, novou vinařskou zónu s řízenými degustacemi našich nejlepších vinařství, plážovou barovou zónu s koktejlovými bary, nebo třeba důraz na prezentaci originálních menu, která dobývají  a okouzlují světové festivaly,“ láká návštěvníky na festival jeho ředitel Petr Jirásek.

Beko Fresh Festival letos klade důraz také na ekologii – snahou organizátorů je maximálně omezit plastové obaly a nádobí používané vystavovateli i kuchaři. „Jsme velká akce, která osloví obrovské množství zákazníků. Je to první krok ve snaze nahradit plastové nádobí ekologičtějšími variantami a já věřím, že se setká s úspěchem,“ doufá Jirásek.

Festival myslí i na děti – velkým tahákem pro rodiny s dětmi se letos stane dětská zóna, která nabídne aktivity pro děti všech věkových kategorií – od zázemí pro batolata až po workshopy a naučný program pro starší děti s vlastní mini workshop stage. Veškerý program pro malé návštěvníky bude zdarma.

Na Beko Fresh Festivalu se představí známé kuchařské osobnosti v čele s tradiční „tváří festivalu“ Zdeňkem Pohlreichem. „Naší snahou je, aby byl letošní festival hravější, kreativnější, zábavnější. Novinky se opravdu dotknou téměř všeho, na co jsou návštěvníci zvyklí – od gastronomie až po zázemí pro návštěvníky nebo doprovodného programu,“ uzavírá pozvání na letošní Beko Fresh Festival Petr Jirásek.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 16.03.2019 10:38



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka