Zachraňte zahradu divů! Děti mohou soutěžit s muzikálem DJKT

Na Nové scéně DJKT se brzy představí rodinný fantasy muzikál Zahrada divů. S jeho hrdiny se malí diváci a jejich rodiče mohou setkat již v neděli 24. září mezi 15. a 17. hodinou v Mlýnské strouze.

Cílená propagace v Plzni

Tam na ně bude čekat královna bílých bytostí Ahinsa (Soňa Hanzlíčková Borková), král skřetů Izera (Ondřej Černý) nebo velmi moudrý pes Bafstein (Aleš Kohout). Každý z nich má pro děti jednoduchý úkol, za jehož splnění obdrží kouzelné semínko. Ten, kdo získá všechna semínka a pomůže tak královně zachránit Zahradu divů, se muže těšit na zaslouženou odměnu!

Premiéra nového muzikálu se odehraje 30. září od 19 hodin, ale pozor, všechny další reprízy začínají od 18:30. Všichni fanoušci muzikálu jsou také 26. září od 18 hodin zváni na předpremiérové setkání do foyer Malé scény. Na Nové scéně se pak 29. září od 10 hodin koná veřejná generální zkouška, vstupenky za 100 Kč zakoupí diváci na místě.
 
Slavnostní udílení cen před reprízou Dona Juana

Ředitel DJKT Martin Otava předá 19. října před reprízou inscenace Don Juan Ceny ředitele Divadla J. K. Tyla a Ceny Vendelína Budila, předpokládaný konec představení se tedy opozdí z obvyklých 20:30 na 21:15. Ceny jsou tradičně udíleny ve dnech významných jubileí, letos se ocenění váže k 170. výročí narození legendárního plzeňského divadelního ředitele Vendelína Budila, které připadá právě na 19. října. Součástí oslav výročí bude i otevření výstavy „Jak se dělalo divadlo za Budila“, jejíž vernisáž proběhne od 16:30 ve foyer Nové scény.  V 18:30 dostane krásné historické foyer Velkého divadla nový název: Foyer Vendelína Budila.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 19.09.2017 14:10



5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka