Zákaznická zóna Plzeňské teplárenské informuje o účtech, dodávkách i novinkách

Transparentní informace o dodávkách tepla a jeho vyúčtování poskytuje Plzeňanům a klientům, kteří jsou napojeni na systém centrálního zásobování teplem (CZT), portál Zákaznická zóna.

Jarní servisní akce AUTO CB

Provozuje ho městská firma Plzeňská teplárenská, která vytápí 50 tisíc bytů ve 170tisícové Plzni. Občanům přehledně přibližuje složitou problematiku. Neregistrovaným uživatelům nabízí novinky o firmě, přehled plánovaných i neplánovaných odstávek a zajímavé informace z oblasti teplárenství, například o změnách vyhlášek a další.

„Jde o jeden z našich dalších projektů konceptu Smart City Plzeň, tedy chytrých řešení, pomocí nichž chce město občanům zjednodušit život,“ uvedl primátor města Plzně Martin Zrzavecký. 

„Pro registrované uživatele je tam vyúčtování tepla a služeb, tedy celková fakturace pro odběratele i případné rozúčtování nákladů mezi konečné spotřebitele, a to s cílem pokrytí rozdílných potřeb širokého okruhu zákazníků,“ vysvětlil obchodně technický ředitel Plzeňské teplárenské Jakub Vojta. Jde o nájemníky v městských bytech, majitele bytů, domů, výbory společenství vlastníků jednotek, správce i bytová družstva. Registrovaným uživatelům se zobrazí pouze ty odstávky, které se týkají objektu uživatele a současně jim jsou zasílána upozornění o odstávkách konkrétního objektu SMS zprávami.

Registrace na portálu Zákaznické zóny je určena především pro správce budov, společenství vlastníků jednotek a jejich předsedy. Zákaznická zóna je na webových stránkách teplárny www.plzenskateplarenska.cz anebo přímo na odkazu www.zakaznickazona.cz.

Zákaznická zóna je jedním z projektů konceptu Smart City Plzeň, na němž pracuje západočeská metropole. Ta patří mezi lídry v České republice, co se týká zavádění chytrých řešení, tedy takzvaných smart projektů. Díky Smart City Plzeň mohou lidé jednodušeji vyřizovat své záležitosti na úřadech, projekty pomáhají zvyšovat jejich bezpečí při cestách v MHD i na plzeňských silnicích, cílí na zkvalitnění vzdělávání, zlepšení životního prostředí a další oblasti. Podrobné informace ke Smart City Plzeň jsou na: http://smartcity.plzen.eu.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka