Zápas s Olomoucí se ponese v duchu podpory registru dárců kostní dřeně

První adventní neděle? Na Viktorce se bude pomáhat dobré věci!

Jarní servisní akce AUTO CB

Domácí zápas s Olomoucí, který má výkop 2. 12. v 17.00, je věnován Nadaci pro transplantace kostní dřeně. Podpořit ji můžete vstupem do registru přímo na stadionu, zakoupením speciálních předmětů či odesláním společné DMS. „Věřím, že bude Doosan Arena plná. Čím více fanoušků přijde, tím bude naše společná podpora NTKD úspěšnější,“ vzkazuje kapitán týmu Roman Hubník.

Zápas pro NTKD. To bude následující domácí duel fotbalistů plzeňské Viktorie s Olomoucí. Cíle pro tento zápas jsou jasné: naplnit Doosan Arenu, co nejvíce podpořit Nadaci a samozřejmě vyhrát. U toho by neměl žádný viktorián chybět!

Pro fanoušky bude připraveno hned několik možností, jak se zapojit.

PŘÍMO NA STADIONU VSTOUPIT DO REGISTRU – vstup do registru dárců kostní dřeně je velmi jednoduchý. Postačí odebrat vzorek slin a vyplnit krátký dotazník. Několik málo minut vašeho času dá naději na život nemocnému člověk, a to rozhodně stojí za to. „Přímo před Doosan Arenou vznikne speciální vyhřívaný stan, kde bude moci každý fanoušek ve věku 18–35 let vstoupit do registru. Přítomní zástupce NTKD zde budou připraveni i poskytnout veškeré informace a zodpovědět dotazy,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík. Jako malé poděkování obdrží každý nový člen speciální placku.

Ve speciálním stanu vstoupí do registru i čerstvá posila Viktorie Erik Pačinda. Přítomným fanouškům, kteří jej budou následovat, se samozřejmě rád podepíše či se s nimi vyfotí.

NÁKUP SPECIÁLNÍ KOLEKCE – Nejste ve věku18–35? Nevadí. Přispět k dobré věci můžete například nákupem předmětů ze speciální limitované edice. K dispozici ve Viktoria shopu (i online)jsou například šály, trička, hrnečky, propisky, placky či samolepky. Výtěžek z tohoto prodeje bude použit na nákup dárků a vybavení pro dětskou onkologii ve FN Plzeň.

PŘISPĚT LIBOVOLNOU ČÁSTKOU DO SPECIÁLNÍ KASIČKY– Ve Viktoria shopu i ve speciálním stanu budou k dispozici kasičky označené logy FCVP i NTKD. Zde může každý fanoušek přispět libovolným darem.

POLOČASOVÁ DMS – Podpořit NTKD jde i zasláním dárcovské DMS. O poločasové přestávce zápasu s Olomoucí se pokusíme odeslat společnouDMS! Moderátoři zápasu vyzvou všechny na stadionu, abychom společně naráz ze svých mobilních telefonů pomohli. Čím více nás bude na stadionu, tím citelnější bude podpora NTKD.

BUDE PLNÁ DOOSAN ARENA?

Zápas věnovaný Nadaci si zaslouží tu správnou atmosféru. „Věřím, že bude plno, že dorazí plný stadion. Jde o speciální zápas, který pomůže dobré věci. A my pro všechny budeme chtít předvést dobrý fotbal a samozřejmě vyhrát,“ má jasno Roman Hubník

Vstupenky na utkání jsou stále k dispozici.

 


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka