Zaplacená mikina ženě z Domažlic nedorazila

Žena si objednala zboží prostřednictvím internetového portálu. Po zaplacení je však neobdržela, ani jí nebyly vráceny peníze.

Cílená propagace v Plzni

Domažličtí policisté šetří případ podvodného jednání, kterého se měl dopustit neznámý pachatel tím, že na jednom z internetových portálů nabízel k prodeji mikinu značky Tommy Hilfiger. Sedmatřicetiletá žena z Domažlic na tento inzerát zareagoval a po předchozí domluvě zaslala prodávajícímu bankovním převodem částku 450 korun. Po zaplacení zmíněné částky se osoba nabízející oblečení přestala s kupující komunikovat. Policisté proto celý případ zadokumentovali jako přestupek proti majetku a po pachateli pátrají.

V dnešní době mnoho lidí neprovádí nákupy jen v kamenných obchodech, ale stále více jich využívá nabídek internetového nakupování z pohodlí domova. V tomto případě lze nepochybně najít i výhody. Zboží si můžeme vybírat, jak dlouho chceme. Poté stačí jedno kliknutí myši a máme ho v košíku. Výrobky i jejich ceny si mezi sebou můžeme nezávisle porovnávat a nemusíme osobně navštěvovat jednotlivé obchody. To vše vede k úspoře času a mnohdy i finančních prostředků. Námi vybrané a objednané zboží je poté zasláno na adresu, kterou si sami určíme. Je třeba však zvážit i možná rizika, která jsou s nakupováním na internetu spojena. Pokud za vybrané zboží zaplatíme prodávajícímu předem, vystavujeme se určitému riziku. V některých případech se totiž nemusíme dočkat zboží, které jsme si objednali, a také peněz, které jsme za ně zaplatili. Rovněž se nenechme zlákat nápadně výhodnými podmínkami nákupu a velmi nízkou cenou výrobků v porovnání s běžnou cenou v obchodech.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 06.03.2019 06:45



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka