Zarezervujte si restauraci, catering a ubytování pro vánoční firemní večírek včas!

Chcete si i letos užít pohodový firemní večírek a příjemně zakončit celoroční pracovní shon? Nepodceňte přípravu a termín pro firemní párty si zajistěte již nyní!

Cílená propagace v Plzni

Myslíte si, že v červenci je ještě brzy na plánování firemního vánočního večírku? Opak je pravdou! Neváhejte a právě nyní v létě si zarezervujte ty nejlepší zimní termíny, než je obsadí nekdo jiný

Prosinec je sice zdánlivě daleko, ale čas plyne jako voda a než se nadějete, bude tu poslední měsíc v roce, který se tradičně nese v duchu vánočních firemních večírků

Kdo má v Plzeňském kraji bohaté zkušenosti s firemními večírky?

Dororučuji vám spolehnout se na profesionály z Hotelu U Zeleného Stromu Nepomuk. S přípravou firemních akcí mají mnoho zkušeností. Tým profesionálů vám připraví jedinečný a zajímavý program včetně vynikajících cateringových služeb.

Ideální firemní večírky jsou večírky s ubytováním!

Při uvolněné atmosféře se na večírku všichni rádi napijí dobrých alkoholických nápojů. Pak nastává otázka odvozu domů. Pokud se vám nechce zařizovat taxi služby a odvozy všech zúčatněných, pak je ideální variantou zajistit hotel s ubytováním. Využijte pohodlné ubytování v západních Čechách v oblíbeném hotelu U Zeleného Stromu! Díky výborné poloze a dobré dopravní dostupnosti je Nepomuk vhodné místo pro firemní večírky v Plzeňském kraji.

Nezapomentutelný večírek posílí dobré vztahy v týmu

Společně strávené chvíli mimo pracoviště posílí vztahy mezi zaměstanci i zákazníky. Vánoční večírek je pro firmu výborná investice. Všichni se lépe poznají a zažijí spolu nezapomenutelný večer. Na každém večírku se vždy odehraje nějaký vtipný okamžik, na který pak všichni rádi vzpomínají.

Kontaktujte Hotel U Zeleného stromu v Nepomuku!

Hotel U Zeleného stromu Nepomuk
náměstí Augustina Němejce 69
Nepomuk 335 01

Restaurace : +420 371 580 371
Hotel : +420 725 810 257
Web: www.hotelnepomuk.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka