Zbývají poslední dva dny pro výměnu hokejových permanentek

Zaplněný stadion, pravá hokejová atmosféra, společná radost modro-bílých barev.

Cílená propagace v Plzni

Hokejoví indiáni ušli za poslední roky pořádný kus cesty a to i díky věrné podpoře plzeňských fanoušků. Nenechte si ujít svoje stálé místo mezi fanoušky a přijďte si vyměnit permanentku do čtvrtka 14. června.

Pro stávající držitele permanentek klub drží místo v rezervaci, ale POZOR pouze do čtvrtka 14. června. Od pátku 15. června jdou všechna rezervovaná místa do volného prodeje.

Ticketing HC Škoda Plzeň je v současné době dočasně přesunutý do prostoru Fanshopu, kde si můžete v pracovní dny od 10.00 – 18:00 permanentky zakoupit. Zde Vám při koupi nových permanentek obsluha vystaví daňový doklad. Pokud daňový doklad nepotřebujete, můžete si permanentky koupit i online na našem webu prostřednictvím portálu společnosti SAZKA a.s. Vzhledem ke skutečnosti, že SAZKA a.s. je pouze námi pověřený prodejce vstupenek, není oprávněná k vystavení daňových dokladů při prodeji online.

Držitelé permanentek z uplynulé sezóny 2017/18 mohou zakoupit permanentku na novou sezónu za zlevněnou cenu. K nákupu je nutné předložit stávající permanentku, na webu je třeba uvést kód permanentky. Opci lze uplatnit v období od 14. 5. do 14. 6. 2018.

Výhody permanentek

•volný vstup na všechna přátelská a přípravná utkání včetně Champions Hockey League

•jistota stálého místa pro celou sezónu

•přednostní právo nákupu na všechna utkání nadstavbové části soutěže (klasická permanentka)

•hodinu a půl před a 2 hodiny po utkání platí jako jízdenka na MHD

•stálá sleva 10 % na veškerý nezlevněný sortiment ve fanshopu


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka