Žena močila u památníku Díky, Ameriko!

Operační strážník městské policie obsluhující městský kamerový systém odhalil přestupkové jednání 39leté ženy u pomníku „Díky Ameriko“.

Cílená propagace v Plzni

Jeho pozornosti neunikla ráno žena v podnapilém stavu, která si přišla ulevit a bez ostychu a rozpaků vymočit na chodník u památníku.

Operační strážník vyslal ihned k místu hlídku v terénu. Té se zdařilo ženu zastihnout ještě u pomníku. Při podání vysvětlení hovořila pohrdavě o tom, že si může močit, kde chce a kdy chce. Jakmile ji bylo sděleno rozhodnutí převézt ji na záchytku, neboť nebyla schopná kontrolovat své chování, ohrožovala svůj život a zdraví, hrubě urážela kolemjdoucí, začala být agresivní, přičemž chtěla z místa během řešení přestupku odejít, v čem se jí podařilo následně zabránit. Nejprve nerespektovala výzvu strážníka, aby zůstala na místě až do vyřešení záležitosti a pak se po městském policistovi, který se postavil před ní a chtěl jí uklidnit, ohnala taškou v ruce k obličeji. Její agresi zklidnily nakonec donucovací prostředky. Hlídka s  vozidlem pro převoz podnapilých osob, kterou si strážníci na místo přivolali, ji převezla na záchytku. Po vystřízlivění se bude zpovídat strážníkům z přestupkového jednání.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka