Získejte moderní televizi a levný a kvalitní internet za pár korun

V Plzeňském kraji máme řešení problémů s nekvalitním a drahým internetovým připojením. Pro rodiny s dětmi existuje řešení, kdy poskytovatel Česká síť připravil speciální akci pro rodiny s dětmi. Za každé dítě obdržíte slevu 10% z ceny Internetového připojení nebo z balíčku Internetu a kouzelné televize.

Cílená propagace v Plzni

V Plzeňském kraji máme řešení problémů s nekvalitním a drahým internetovým připojením. Pro rodiny s dětmi existuje řešení, kdy poskytovatel Česká síť připravil speciální akci pro rodiny s dětmi. Za každé dítě obdržíte slevu 10% z ceny Internetového připojení nebo z balíčku Internetu a kouzelné televize. 

Například rodina s dvěmi dětmi v Plzni na Lochotíně může mít internet jen za 159,- korun měsíčně, se třemi dokonce jen za 139,- korun měsíčně. Navíc máte jistotu kvalitního servisu nejen připojení, ale i Vaší wifi sítě a nově i zařízení, počítačů, notebooků, tabletů a chytrých telefonů. 

Co znamená kouzelná televize? 

No je to taková malá černá krabička s jednou kontrolkou a dálkovým ovladačem, která se připojí na televizi a Internet a udělá s Vaší televizí divy. Technicky nahrává pro Vás všechny kanály a nahrávky má schované 7 dní. Dneska se můžete podívat na vše, co dávali před týdnem, včera, předevčírem nebo před hodinou. 

A to není konec všem divům, jednoduše i právě vysílaný pořad zmáčknutím zeleného tlačítka spustíte od začátku. Navíc se v něm jednoduše a pohodlně můžete pohybovat pomocí šipek na dálkovém ovladači podobně jako na videu nebo dvd přehrávači. Takže není problém přeskočit kus vysílání (například reklamu nebo titulky). Když Vám kousek uteče, tak si jej jednoduše můžete pustit znovu. 

A to není vše. Na televizi se můžete dívat i na počítači, notebooku, tabletu a mobilu včetně všech vymožeností kouzelné televize. Jen musíte mít kvalitní internet s dostatečnou rychlostí a stabilitou. 

Další výhody proti satelitu nebo pozemnímu příjmu je, že máte set-top-box zapůjčen, takže se nemusíte starat o to, že se změní parametry vysílání, ale jednoduše Vám jej v tomto případě zdarma vyměníme. Nemusíte proto pořizovat novou televizi, nemusíte pořizovat nový satelitní přijímač při změně parametrů a neustále něco přelaďovat. Když v televizi bude nový program, jednoduše je zařazen jako poslední. Pro Vás absolutně bezpracně. 

A nejdůležitější výhoda - nezdražujeme

Cena je daná smluvně a nehrozí každoroční automatické zdražování a zavádění dalších poplatků. Jednáme s Vámi férově. Za 22 let jsme sami nikomu nic nezdražili. 

A kolik stojí kouzelná televize s kvalitním a rychlým internetovým připojením? Když nemáte děti, tak stojí 499,- Kč měsíčně. Neplatíte žádné zřizovací poplatky, potřebná zařízení k jedné televizi Vám zdarma zapůjčíme včetně wifi routeru a případného přijímacího zařízení při bezdrátovém připojení. V Plzni, Domažlicích, Přešticích, Klatovech, Berouně, Králově Dvoře a dalších obcích máme v některých bytových domech i vlastní domovní rozvody a zde přijímací zařízení nepotřebujete a je zde nabízena vyšší rychlost internetu za stejnou cenu.

V případě že máte děti do 18 – ti let, tak za každé dítě dostanete trvalou slevu ve výši 10%. Za kouzelnou televizi s internetem zaplatíte jen 449,- Kč měsíčně. Se dvěmi dětmi dokonce jen 399,- Kč a rodiny s více dětmi jsme se rozhodli zvýhodnit ještě více a zaplatí jen neuvěřitelných 349,- Kč měsíčně. A v tom mají například v Plzni v bytovém domě s našimi rozvody internetové připojení o rychlosti 100 Mbit/s, kabelovou televizi se 74 kanály z toho je 16 ve vysoce kvalitním HD rozlišení a navíc všechny báječné funkce kouzelné televize. Na začátku peněz a jistota do budoucna, že nebude služba zdražena jako od kabelovky nebo satelitu.

A ta největší bomba na závěr, když si balíček kouzelné televize s internetem objednáte ihned, tak získáte do konce letošních prázdnin navíc balíček s dětskými programy zdarma. Pomůže Vám to vyřešit program pro děti na deštivé dny. Pohádek pro ně budete mít kopec. Proto neváhejte a ihned objednávejte, v některých lokalitách je omezena kapacita. A hlavně kdo dřív objedná, déle si dětských programů navíc užívá.

Snadné objednání a další informace na www.ceskasit.cz.

Fotogalerie
Autor: Kateřina Štveráková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka