Život je hra, ale má pravidla. Rokycanský Akcent zve na zábavné setkání

Klub Akcent v Rokycanech, zřizovaný Diakonií ČCE - středisko Západní Čechy pořádá poslední zářijovou středu, tedy 25. 9. 2019 zábavné odpoledne.

Jarní servisní akce AUTO CB

Téma tohoto odpoledne zvané „Život je hra, ale má svá pravidla“ se ponese v duchu slušnosti a respektu. Co to v tomto případě znamená? Na zahradě Klubu Akcent se můžete těšit na několik stanovišť, u kterých se budou hravou formou plnit úkoly na následující témata: „Chováme se slušně“, „Neohrožujeme sebe, ani ostatní“, „Respektujeme se“ a další.

Po splnění jednoduchých a zábavných úkolů na těchto stanovištích čeká mladé návštěvníky odměna. Akce je pojata jako preventivně vzdělávací a je určena pro širokou veřejnost. Začíná se od 14:00, předpokládaný konec je naplánovaný v 19:00.

Celé odpoledne se zakončí opékáním buřtů, či jiných pochutin a na závěr programu se můžete těšit od 18:00 na místní kapelu Cliché, která přímo na místě zahraje a zazpívá. Vchod na zahradu Klubu Akcent, který sídlí v Jiráskově ulici č. 481, naleznete pohledem od vlakového nádraží vpravo na konci parkoviště.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 23.09.2019 14:15



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka