Zloději kradli v domažlické ordinaci, policisté už je mají

Dne 20. června 2017 odpoledne přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení o krádeži finanční hotovosti, ke které došlo v jedné z domažlických ordinací.

Cílená propagace v Plzni

Ze zásuvky stolu zmizelo jedenáct tisíc korun. Policisté Obvodního oddělení Domažlice provedli ohledání místa činu a intenzivně pátrali po pachateli. Na základě zjištěných skutečností, výslechů a zajištěných důkazů do několika hodin odhalili totožnost pachatele, respektive pachatelů.

 Podezření ze spáchání trestného činu krádež spáchaného ve formě spolupachatelství sdělili pětadvacetiletému muži a dvaadvacetileté ženě. Do ordinace vnikli pomocí originálních klíčů, které odcizila podezřelá z kabelky své matky. Ta je měla svěřené za účelem úklidu ordinace lékaře. Zloděj se navíc krádeže dopustil i přesto, že byl v posledních třech letech pro trestný čin krádež odsouzen Okresním soudem Plzeň – město, dále Okresním soudem v Domažlicích a o pár měsíců později opět domažlickým okresním soudem k trestům odnětí svobody nepodmíněně, kdy poslední trest byl vykonán v červnu 2016. Nyní mu hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři roky. Podezřelé ženě hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
23.06.2017 07:19



3 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka